[]

Sari Taksici

Arkadaslar bu gece sabiha gokcen'den mediciyekoye taksiye gelecegim. Bu cok muhterem meslek grubu taksici arkadaslar kopru parasini falan bizden cikariyorlar degil mi? Gece 12de E5'ten git desek trafik var deyip uzun yoldan gitmeye kalkisan olur mu?




 
kopru parasını taksimetrede yazan ücretini ekstra olarak istiyorlar.


  • belkider  (08.09.24 21:25:03) 
Otoban ve kopru ucreti toplamda 60 tl tuttu. Taksimetre gosteriyor. Taksici benden kopru ve otoban parasi olarak 200 lira fazladan istedi. Iste 60 lira yaziyor sen niye ekstradan 200 lira istiyorsun dedigimde o sikisik ttafigi yaziyor dedi. Kifuru yiyince tamam abi sen nasil diyorsan oyle olsun dedi.


  • krmzbvl  (09.09.24 07:38:58) 
Yandex Navi veya tercih ettiğiniz programdan güzergaha bakın. Taksiciye o yoldan gitmesini söyleyin.
"Taksici para kazanmak için uzun yoldan götürdü" şikayetlerinin çoğunda benim gördüğüm taksicinin doğru yolu seçtiği. Kendi arabamla gitsem ben de o şekilde gidiyorum.

"Köprü parasını bizden çıkarıyorlar" demeniz ilginç ve saldırgan. Sizin için kullanıyor köprü ve otobanı, parasını elbette vereceksiniz.
Taksicilerden ben de bıktım, mümkünse kullanmıyorum ama bu şekilde düşünmeniz de doğru değil.
  • michael_knight  (09.09.24 12:23:15) 
Evet haklisiniz ama benim oyle yazmam ne kadar muhterem kisi olduklarini degistirmiyor.


  • krmzbvl  (09.09.24 21:58:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.