[]

rally'e nasıl başlayabilirim?

sıfırdan nasıl start verebilirim? araç almak lazım mı? eğitim ve istediğimiz zaman sürüşe çıkma işleri nasıl oluyor?




 
  • designer  (08.09.24 14:54:10) 
• 18-28 yaş arasında olmak (01.01.1996 yılı ve sonrası doğumlu olmak)

ilk maddeden elendik :)

eğitim + pist kullanımı ücreti dahilinde imkanlardan yararlanmak istiyorum.
  • duyurukullanıcısı  (08.09.24 15:41:50) 
motor sporlarina girmek cok zor ve maliyetli. amerika gibi hobinin bini bir para olan yerde bile rally isine giremiyor herkes.

cunku ucuzundan bir araba alip onu modifiye etmeniz gerekiyor. bakimi falan derken maliyetler zipliyor. bunun yininda saga sola gitmeniz gerekiyor etkinlikler icin, isi gucu olan insanlar onu da yapamiyor.

bence araba surmekten hoslaniyorsaniz alin kendi arabanizi, ya da kiralik bir arabayi tracklere vurun. hic olmadi guzel, profesyonel bir yerde karting yapin. cok daha fazla keyif alirsiniz.
  • antikadimag  (08.09.24 19:15:13) 
Rally'de basari göstermek çok zor. Yillarin rallicileri bile bazi etaplarda yolda kaliyor.

Bagdat caddesinde makas atmaya benzemez yani. Ama amatör rally parkurlarina katilabilirsin veya off-road tipi arazi yarislarina.

Daha masrafsiz ve temiz bisi dersen de git kendine bir Xbox Series X ve de direksiyon seti al iyisinden, sabah aksam Dirt Rally 2 oyna.
  • Yourcousinmarvinberry  (08.09.24 20:43:07) 
Lisanslı hakemlik yapabilirsin, ben üni de öyle başlamıştım. Ortama girdikçe cevre edinirsin. Bu şekilde geçiş yapıp deneyenler olmuştu tabi maddi güce bağlı olarak.


  • mirty  (09.09.24 08:13:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.