[]

poşetimi kaybettim saat 3'te arabaya yaklaşırken haberim oldu?

hemen geri döndüm ama uğradığım, aldığım yerle birlikte 5 dükkan vardı. geri dönüp hepsine baktım ama yok. sondan 2. dükkan elektrikçiydi sağolsun usta o kadar iyi biriydiki, kamerayı çalıştırdı. oraya gelirken elimi kolumu sallaya sallaya giriyorum. yani aldığım yer dahil 3 dükkandan birinde olmalıydı. yahut dükkandan çıkar çıkmaz elimden attım bir yerde. çok pahalı değildi 100 liralık bi şeydi ama iğnen de düşse gözün yerde oluyor.
zihni geriye sarma taktikleriniz var mı?



 
geldiğim yeri 10 kere takip etmişimdir. çöplere bile baktım. :((


  • geveze yazar  (07.09.24 19:35:42) 
Bugün şapkamı düşürmüşüm, görece pahalı bir şapka markası falan bilindik şuan 1500tl falandır. öylece yere düşmüş.
Gittim aracı park ettim, otele checkin yaptım çıktım aracı yine yer değiştirdim, odaya eşyalarımı çıkarttım. Öyle özel bir yerdeki özel bir otel değil, şehrin merkezinde, önünden dk da 500 kişi geçiyor. Odada fark ettim. Hatta ohoo çoktan uçurmuşlardır dedim. Acele etmeden üzerimi değiştirdim, indim otelin önüne baktım yok, aracın etrafında dolandım yok, önce otelin konumu yan sokakta gelmişti oraya bakayım orda bir berbere sordum oteli belki orda düşmüştür dedim gittim öyle yerde duruyordu. Otele 40m falan. Kimse ellememiş. Demem o ki girdiğin dükkanlardan birinde hiç etmişler senin poşetleri. Biri farketmeyince yerinde duruyor. Geçmiş olsun.

  • erty_ksk  (07.09.24 19:53:29) 
ya ne desem olmaz. vebali büyük annem gibi olmak istemiyorum. o da hep bir şeysini kaybeder sağı solu suçlar sonra bir yerden çıkardı. konuya döneyim, aldığım yer vermedi mi diye aklıma geldi ama niye vermesin adam de mi ama.

malzeme de şeydi, kumaş terziden almıştım. terzi aldığım 50 cmlik kumaşı bana çaktırmdan geri mi aldı yani töbest. değildir ya. sürekli de alış-veriş yaptığım bir yer.

diğer yerlerde olduğunu hiç sanmıyorum ki para hesaplamalarına dayanarak, oralara önce girdiğim ihtimali dahi söz konusu. yani aldığım yer ve sonrası elektrikçi büyük ihtimal.

ama poşette o kadar dandik ki, siyah düz poşet. düştü ve dikkatimden mi kaçtı hep arayışımda.

biri alıp çöpe mi attı diye bile düşündüm de o kadar çevreci değil kimse zaten çöplere de baktım.

ya ne biliyim sindiriyorum yavaş yavaş. ilk kaybettiğim gibi değilim. krize girmiştim resmen.
Allah kimsye vermesin ama sağlık ve huzur olsun yaa.

geçecek inşAllah.
  • geveze yazar  (07.09.24 20:11:44 ~ 20:19:04) 
kesilmiş kumaşı terzi napsın. bu akşam bulamadıysan yat uyu, aklın bi kendini toparlasın hatırlarsın belki


  • titanyum22  (08.09.24 00:40:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.