[]

Temu dan ne alınır

evet temu101 sorusu. buraya da sorayım. tecrübeleriniz önemli.
ve ne alınmaz
mesela, elektronik alınır mı
markalı elektronik alınır mı
nelere dikkat etmeli

 
kumaşlı şeyler (elbise, çanta, tshirt) alınmaz
elektronik illa alacaksan bil ki dandik şeyler olacak mikroskoptan fazlasını alma
ayrıca yeni vergilendirme olayından sonra hiçbir şey alınmaz o ayrı konu
  • neira  (05.09.24 09:58:32) 
elektronik alınmaz, masa lambası ve tüy toplayıcı aldım resmen ne zaman bozulacak diye bekliyorum, aşırı dandik çıktılar.

tenine temas edecek tekstil ürünleri de alınmaz. çünkü çin.

şimdiye dek araç için telefon tutucu, fırça, mumluk, peluş oyuncak, kırtasiye malzemesi, vs. bir sürü şey aldım, sorun çıkmadı. özetle bir milyoncuda satılabilecek, basit ve bozulması zor şeyler alınabilir.
  • sir gawain  (05.09.24 11:37:37 ~ 11:45:10) 
Plastik aksamlı öyle raf vs alınmaz dayanıklı olmuyor çünkü videolardan bakmıştım.
Elektronik ve cam aksamlı mutfak eşyaları(aldım - fısfıslı cam yağdanlık mesela çok ucuzdu), kurabiye kalıpları, elektronik damacana pompası(aldım) fgssh gibi f/p ürünleri alınır bence. Ben almadım ama hobisel uğraşlarım olsa silikon kalıplar filan bu tarz spesifik şeyler çok ucuz oluyor mesela, amaca yönelik düşünmek lazım.
Süt karıştırıcı(aldım), kahve aksesuarları, çelik iç hazneli Türkiye’de olmayan şirin lunchboxlar ve termos muglar var (almadım). Uv koruyucu kolluk alınabilir.
Telefon tutucu ben de aldım güzel çıktı masaüstü tripod gibi işlev görüyor teams görüşmelerinde çok işime yaradı.
Bunun dışında vergi olayından önce roborock süpürge parçalarımı almıştım 5 tane yedekli çok güzel çıkmıştı ama şu an limiti aşıyor, tekli satılıyor olabilir belki bakmak lazım.
Şu an alacak bir ihtiyacım kalmadı spesifik Türkiye’de olmayan gerçekten işime yarayacak şeyler varsa alacağım.
  • titanic kemancısı  (05.09.24 11:44:56 ~ 12:06:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.