[]

Ev sahibine 15 gün kala mı haber veriliyor evden çıkılacağı?

Bu 3. sene dolayısıyla belirsiz süreliye dönen bir kira sözleşmesi var. Bu durumda en erken 15 gün kala mı bildirmek gerekiyor ev sahibine evden çıkılacağı?




 
Sozlesmenizde de yazar bu detay inceleyin mutlaka ama 1 aydir normalde


  • mor oje  (04.09.24 13:12:10) 
Belirsiz süre diye bir şey yok. Her sene yenilenir sözleşme hiç bir şey yapmasanız da ilk yaptıgınız sözleşme esastır ve o sözleşme her sene kendiliginden yenilenir. Sözleşmede aksi bir madde yoksa sözleşme bitiminden 3 ay önce haber vermelisiniz. Yukarıdaki arkadaşın verdigi bilgi yanlış


  • limonlu eksi  (04.09.24 13:16:47) 
Günümüzde kira işleri çığrından çıktığı için çıkış tarihinizin ev sahibini zora sokacak bir durumu yok. Yarın çıkıyorum deseniz bile ev sahibi sevinecek. Çünkü sizinkinden çok daha fazlasına kiraya verebilir. İşinize nasıl geliyorsa öyle haber verin.


  • nickini vermek istemeyen uye  (04.09.24 15:00:16) 
İşin teorik kısmı basit bir Google araması ile öğrenilir ancak günümüzde-pratikte ev sahipleri evden çıkacak kiracının yollarına gül döktüğü için sorun teşkil etme ihtimali çok düşük.

2019 gibi biraz da hızlı iş değişikliği etkisiyle evden çıkacağımı evin sahibine 2 hafta kala iletmiştim. Kendisi "hiç sorun değil evi soran çok oluyor yeni işin hayırlı olsun" demişti. Daha evden ayrılmadan evi görmeye gelen bir çift beğenip kiralamıştı.
  • Lethe  (04.09.24 15:06:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.