[]

charles de gaulle havaalani - tren

ucaktan indikten tam 55 dk sonraki treni yakalama ihtimali nedir? hic riske girmemeli mi yoksa kolay ulasilabilir bir yerde mi?

elimizdeki veriler:
- pasaport kontrolunden gecilecek
- sadece el bagaji olacak
- tren bileti gardan trene binmeden alinacak

 
Maalesef cok zor. Havaalanindan 1 saatte çıkarsanız dua edin. Pasaport kontrolunde once de polisler kontrol yapabiliyor. Gara trenle gidecekseniz (RER B) onda da cesitli sorunlar cikabiliyor. En son les halles duragina gitmek icin binmistim 2 durak öncesinde tüm tren indirildi...


  • funl  (03.09.24 17:21:25) 
Sıfıra yakın. Zaten uçak inip, yanaşana, kapılar açılana kadar en az 20dk geçiyor, en iyi ihtimal 20dk'da pasaport kontrol sürse(milleti sollayarak koşup en öne geçerseniz daha kısa sürme ihtimali var), en iyi ihtimal 10dk'da bagaj bekleseniz derken o iş yaş.


  • kimlanbu  (03.09.24 18:52:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.