[]

Koşu yaparken telefon, cüzdan, anahtar vs.

Belki çok basit bir soru olacak ama... Koşuya, yürüyüşe çıkarken telefon, cüzdan, anahtar vs. yi yanınıza alıyor musunuz? Ne yapmak lazım ya da?




 
Yanıma alıyorum, bel çantama koyuyorum.


  • rock n roll  (02.09.24 16:09:01) 
Koşucular için beli saran koşu çantaları oluyor onlardan kullanılabilir.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (02.09.24 16:09:26) 
cuzdan almiyorum, telefon ve cuzdan icin ozel cebi olan sortlar var onlari kullaniyorum. ya da yuk coksa bel cantasi gibi zimbirtilar var onlara bakilabilir kosuculara ozel.


  • bay b  (02.09.24 16:10:45) 
Telefon için kola takılan bantlar oluyor. Telefonu onun içine koyuyorsun. Koşu için onlar iyi.


  • messor  (02.09.24 16:13:12) 
Cüzdan yanıma almıyorum.
Şundan alacağım yakında: www.decathlon.com.tr

Aldım bile:D
  • Amaranta ursula  (02.09.24 16:19:02 ~ 21:50:56) 
omza çapraz takılan çantalardan alabilirsin.
araban varsa arabada bırakabilirsin.

  • jelly bear  (02.09.24 17:03:46) 
Koşarken anahtar, kimlik, kart ve içeceğim sular için koşu kemeri; telefon için kola takılan bant. sırt çantası vs gibi şeylerle koşamazsınız. tabi söz konusu yürüyüş ise bunlar geçerli değil. yürüyüşte düz sırt çantası.


  • thracia  (02.09.24 17:12:45) 
yanıma sadece kimlik, araba (veya ev) anahtarı ve koşu bitince yüzümü silmek için biraz selpak alıyorum. bel çantası ve kol bandı da kullandım fakat bir süre sonra çok sıkmaya başlıyor.


  • malheiros  (02.09.24 17:38:00) 
zamanında ele geçirilen telefon tutuculardan satıyordu decathlon yani şunlardan
www.decathlon.com.gr
bu çok işe yarıyor. telefonla bu tutucunun arasına kağıt para ve kimlik koyuyorum, airpods kutusunu ve tek bir anahtarı cebime atıyorum. ama bazı koşu şortlarında anahtar vs için özel gözler oluyor oralara da koyabilirsin.
  • rentts  (02.09.24 18:24:13) 
www.amazon.com.tr

Buna telefonu koyuyorum.

Para, kart, anahtarı da fermuarlı şort cebine koyuyorum.
  • kumandanim  (02.09.24 18:26:30) 
www.tchibo.com.tr
şurada kemer gibi bele takılan minik çantalar var.onların muadilleri kullanılabilir.

  • exlibris  (02.09.24 18:34:36) 
Kola takilan ya da agirligi tek tarafta tutan seyler genelde onerilmiyor. Ben de arkada cep kismi olan sort/tayt ya da bel cantasi tercih ediyorum.
Kosularim uzun degil, yanima sadece telefon, anahtar, telefon arkasina da bazen ya kart gecmezse korkusuyla kahve parasi aliyorum. Kulaklik kutusunu hic tasimiyorum.

  • yaraticinick  (02.09.24 23:43:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.