[]

Neden çalışıyorsunuz?

Benim için en büyük neden para kazanmak, sonra kişisel gelişim geliyor. Yaptığın işte iyi olma ve tanımadığın onlarca insanın arasında kendini ifade etme mücadelesi insana çok şey katıyor. Param olsa çalışır mıydım, çalışır ama bugünkü tavrimla çalışmazdim. Daha gözü pek, daha az kontrollü ve daha fazla keyif odaklı ilerlerdim.

Sizin çalışma motivasyonunuz nedir?


 
Herkesin motivasyonu para kazanmak/daha çok para kazanmak.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (31.08.24 19:23:26) 
4 haftadir tatildeyim. iyi güzel fakat insana mesgale de lazim. az az calissak herkes daha mutlu olur. su an calismak icin yasiyoruz.


  • robert bosch  (31.08.24 19:29:27) 
Ben mesleğime aşığım. Çok yakın bir zamanda işten ayrıldım üzülerek. Mesleğimi yapmaya devam etmek istiyorum, uğraşıyorum bunun için. Çalışırken de hiç yorulmuyordum, hep çok dinamiktim.

Aslında mesleğim hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok yorucu ama çok mutlu oluyorum işimi yaparken. Hiç oturmazdım bana otur biraz derlerdi oturmazdım. Saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyordum.
  • rock n roll  (31.08.24 19:29:32) 
Zorunluluk hocam. Haftada 3 gun calisabilcegim bi is bulsam ona gecerim. %40 maas kesintisine ok im


  • lapaz  (31.08.24 19:52:36) 
çalışmıyorum. para için ve elalem işsiz demesin diye çalısıyordum. yeterli parayı kazandım, elalemin işsiz diyemeyeceği yaşa geldim 40, artık çalışmıyorum


  • abelardo  (31.08.24 19:55:56 ~ 19:56:15) 
Para kazanmak. Parası olmasa bir dakka durmam. Mesleği seviyorum ama ülkemizde yapmayı hiç istemiyorum. Anestezi doktoruyum.
Sabit bir gelirim olsa finansal özgürlük gibi ülkeler gezip oralarda barmenlik falan yaparak yaşamak isterdim.

  • andlee  (31.08.24 20:00:36) 
ev alacağız birikmiş var tabi ama belki borcumuz olursa da erkenden ödemek için. birde eşime dostuma almak istediğim hediyeler var. bunlar için eşten para istemek olmaz. ablama akıllı saat alcam. annem için havalı yatak, kaldırma lifti, 180 derece yatan tekerlekli sandalye falan.. çalışmayı düşünüyorum lakin sevdiğim ve yıpranmadan olsun diye arayıştayım. bakalım.


  • geveze yazar  (31.08.24 20:08:18 ~ 20:10:20) 
para kazanmak.
çalışmadığında sıkılmak.

işsiz kaldığın bir dönem de oldu.
kitap müzik film bir yere kadar.
çalışmayınca olmuyor.
  • tabudeviren  (31.08.24 20:08:21) 
Aydan aya değişiyor. Bazen kirayı çıkarmak, bazen birikim yapmak, bazen zekat vermek için.


  • encokbenisevinnolur  (31.08.24 20:13:23) 
Aileme ve sevdiklerime bakmak icin calisiyorum.


  • twelfth  (01.09.24 14:54:00) 
Geçimi sağlamak elbette.

Buna "Parayı bulup, köşeyi vurmak" "erkenden emekli olmak" cevabını vermek isterdim. Fakat kamuda çalışıyorum ve bu kamuda aldığım maaşla mümkün değil. Ayda 3000-3500$ kazansan bile erken yaşta emekli olamazsın.

Erken yaşta emekli olmak için borsada param bekliyor.

8/5 işimi sadece geçinmek yani biyolojik ihtiyaçlarımı gidermek için yapıyorum.
  • arkady svidrigaylov  (01.09.24 18:05:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.