[]

Hiçbir zaman cocuk sahibi olmak istemeyen biri

Çocuk sahibi olmak isteyen biri ile yine de ilişkisini devam ettirmeli mi yoksa ilişki iyice derinleşmeden ayrılmalı mi?




 
Bence bu bir süre sonra konuşulması gereken önemli konulardan

Sen niyetini açıkça ortaya koyarsın, hayatında böyle bir planın olmadığını söylersin, karşındaki de söyler, karar verirsiniz

Belki o da çocuk istemiyordur
  • grimavi  (30.08.24 01:37:59) 
ayril coco


  • ala09  (30.08.24 02:00:04) 
Aslında bu konuyu konuştuk o çok istiyor ben asla istemiyorum fikrimin değişme ihtimali de yok. Sonra bu konuyu kapattık neyse falan dedik. Geçen hafta da başka bir sebepten iletisimimiz azaldı. Ayrıldık gibi aslinda. Ama ben duzeltilmeyecek bişey olmadığını düşündüğüm için onunla konuşmak ilişkimizi düzeltmek için adım atmak istedim. Sonra da aklıma bu konu geldi. Zaten ileride de çocuk konusu yüzünden bitme ihtimali yüksek olan bir ilişki diye atacağım adımı sürekli erteledim. Onu çok seviyorum şu an çok üzgünüm ama çok saçma bir durumun içindeyiz. Sanırım düzeltmek için uğraşmayacagim. Kabullenmem gerek:(


  • FreSh  (30.08.24 02:44:30) 
Fikrinden eminsen ileride yine bitecek. vakit kaybedip daha çok acı çekmeyin ileride


  • abuzer  (30.08.24 07:53:19) 
@FreSh

Düzeltmek için adım atmasan da, kendine, sevgine ve ona olan saygın açısından ilişkiyi bitirme hamlesini birinizin yapması ve sebebin bu olduğunu ifade etmesi gerekiyor.

Anladığım kadarıyla karşı taraf buna önem vermemiş, ne kadar akıntıya kapılarak ayrılırsak o kadar iyi düşüncesinde. Ama bu bir algı sadece, içindeki düşünce böyle olmayabilir.

Onu karşına alıp "yalnızca ebeveyn olma hakkına müdahale edemeyeceğim için, bu hakkını kendi ebeveyn olmama hakkımı kullanarak senden gasp etmemem gerektiğine inandığım için ayrılmamız gerektiğine kanaat getirdim. Şu anda yalnızca bu sebepten ötürü ayrılmak istiyorum. Fakat senin fikrini bilmiyorum, lütfen benimle açıkça konuş" demelisin.

Sen nasıl konuşacağını bilirsin gerçi, ben sadece düşüncelerini apaçık ortaya koymak adına bir örnek yazdım.

Umarım gönlünüze göre olsun...
  • muhayyer divan  (30.08.24 10:49:51 ~ 10:51:16) 
Çocuk istemeyen biri bu konuda net ise, "acaba"sı yoksa ilişkiye başlamadan ya da başlar başlamaz karşı tarafa bunu söylemeli bana kalırsa. Tam tersi de geçerli... İlişki bir ay da sürebilir, iki taraf da çok aşık olup geleceğe taşıyabilir bilinmez ama bu konu önden bilinmeli bana kalırsa.

Ben çocuk hiçbir zaman istemedim, artık yaşım da geçti. Bunu da her zaman dile getiriyorum ki karşımdaki olmayacak hayallerle oyalanmasın, üzülmesin.
  • charbiel  (02.09.24 15:13:31) 
ilk aydan sorarım ben bunu. böyle aşırı önemli bir konuda uyuşmuyorsak devam etmek iki tarafı da önünde sonunda üzer.


  • art cat chocolate  (02.09.24 22:44:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.