[]

Bu parfümün orijinali ne olabilir?

Watsons'ın kendi parfümlerinden Blossom'ın kokusunu çok beğendiğim için satın aldım fakat fiyatıyla doğru orantılı bir kalıcılığı var ve koku on dakikada uçuyor. Kesin bir şeyin muadilidir bu. Orijinali ne olabilir acaba? Çiçeksi bir koku.

Açıklaması şöyle:

''Oryantal ve büyüleyici bir aura sizi gizemli yolculuğa çıkarmak için bekliyor. Mimoza, yasemin ve sümbülteberin göz kamaştırıcı uyumu ruhunuzun çiçek açmasını sağlarken, liçi büyüleyici yoruma tatlı bir esinti katıyor. Altın kehribarın yoğunluğuyla kucaklanan karşı konulmaz ve zamansız sihir tüm duyularınızı harekete geçiriyor.

En İyi Notalar: Liçi, Gül Yaprakları, Mimoza

Orta Notalar: Portakal çiçeği, Gardenya, Sümbülteber''

www.watsons.com.tr

 
Yapay zeka bu içeriklere sahip parfümün ‘Paco Rabanne olympea’ olduğunu söylüyor.


  • creedwar  (29.08.24 23:40:15) 
Fragrantica da aramak lazim.

www.fragrantica.com
  • lapaz  (30.08.24 01:20:15) 
Voulez Vous Coucher Avec Moi. Kilian

Bu parfümün notalarına benziyor. Beymen'de vardır testerını bir deneyip bakmanız gerekir.
  • old possum  (30.08.24 09:29:52 ~ 11:20:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.