[]

Instagram hesap büyütme / tanınırlığı artırma

Eşimin ilgi alanında, online danışmanlık vereceği bir instagram hesabı açtık.

eş dost üzerinden 150 takipçiye ulaştık. sponsporlu gönderiler ile 250 civarı takipçi oldu. yani tanımadığımız +100 takipçi geldi 2 hafta içerisinde.

takipçi satın almadım. takipçi satın almadan bu hesabı daha nasıl büyütebiliriz. 2 hafta içinde +100 takipçi iyi geldi bence, harcadığımız tutar reklam için 300-400 lira bir şey. gözüme de çok gelmedi.

hashtag olayları instagram için hala etkili mi? paylaşımlar yapılırken keşfete düşmesi için tüyolar var mı? yoksa sponsorlu işlerle devam edelim mi biz?

aklımızda aylık çekiliş yapma düşüncesi var. her ay yapılacağını söyleyeceğimiz için de takipten çıkılmasın istiyoruz çekiliş sonrası.

instagram'a uzak kaldım bir süre diye yapısını unutmuşum zaten. gönderilerde az etkileşim oluyor ama reels'lar çok daha etkili gibi geldi ama devamlı reels atmak da bilemedim...

 
ekşi sözlükte başlığını açayım yaz bana :D


  • sizofren06  (29.08.24 16:28:14) 
yok yok başlık açacak olsam ben açardım zaten ya :D teşekkürler. tek günlük bir etki değil de devamlı bir strateji belirlemek için ne yapılabilir aslında onu merak ediyorum.


  • akatreil  (29.08.24 16:34:13 ~ 16:34:22) 
içerik ilgi çekici ve kaliteli mi? her zaman geliştiyor musunuz yoksa olduğunuz yerde mi sayıyorsunuz? birilerinin önüne düşüyorsunuz düşmesine ama kaç kişiyi ekran başında tutabiliyorsunuz?

ben de youtube üzerinde görünür olmaya çalışıyorum. kafama göre bir içerik buldum atmaya başladım tutmadı. arkadaşım jahrein kesitleri attı bir haftada para kazanması açıldı. demek ki benim içerik sevilmiyor jahrein seviliyor. sevilmese de izleniyor. izlenebilirliğinizi arttırmaya özen gösterin.
  • hsktr  (29.08.24 17:11:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.