[]

İnsanlarin havuza girmeden once duş almasi %100 nasil saglanabilir

Yurt disinda vs gordugunuz bir yontem var mi

Havuza girmeden once mecburen adam dusa giricek
Bu nasil saglanabilir fikriiniz var mi

 
havuzun tek girişine, sensörlü bir duş konur. İnsan geçince otomatik ıslatır.


  • anten  (29.08.24 11:47:10) 
Havuza acilan koridora surekli akan dus koymak disinda bir yontem yok sanirim. En fazla altindan kosarak gecer.

Eskiden spor salonlari otellerde batik bir kademe olurdu havuza giden yolda ve o su klorlu olurdu ki kisinin ayagi en azidan temizlensin diye dusunurdum, oyle bir sey denenebilir. Litvanyadayim burada bulunan butun spa otellere/bolgelere gittim kimse dus almiyor havuza girmeden. Saunadan cikip havuza giriyor direkt vs.
  • wallcan  (29.08.24 11:47:17) 
Sensor fikri hosuma gitti bakin soyle bir sey yapilabilir, benim dedigim batik ici su dolu alan yaratilip bir de sensorlu dus konur, kisi o suda zaten hizli yuruyemez boylelikle dus aldirilabilir bir miktar. Ancak sonrasinda yada bu kucuk havuz ici yasanacak kazalarda ayak kaymasi falan gibi problem cikabilir.


  • wallcan  (29.08.24 11:49:50) 
filmlerde laboratuvar çıkışlarında dezenfeksiyon bölmeleri olur. labdan çıkarkan 30 sn duş altında beklerler aynı böyle bir bölme yaparsın. 30sn duş altında bekleyip öyle havuzun kapısı açılır. zorla yıkanmış olurlar.


  • my fault  (29.08.24 11:52:26 ~ 11:53:19) 
benim uye oldugum havuzun girisinde iki turnike, turnikenin hemen bir adim gerisinde de iki dus var. soyunma odasindan cikinca ayak havuzuna adim atiyoruz, bu da unutmayi zorlastiriyor. (yanda esyalarimizi koyacagimiz kucuk bir raf var) dusun suresi otomatik, 10-15 saniye kadar. yine de unutan olursa turnikeye gelince "dus aldiniz mi" notu karsiliyor.
%100 mudur bilemem ama ben turnikeden kuru gecen kimseyi gormedim.

edit: sensor konusu sikintili bence, insanlar havlusu, cantasi vb ile girebiliyor havuza.
  • inspired by a true story  (29.08.24 11:55:54 ~ 11:57:43) 
uyaracak bir görevli.


  • gabe h coud  (29.08.24 12:13:36) 
Görevli büyük oranda çözecektir +1 ancak görevli bulundurmak istenmezse;

Girişte havuzda kullanacağınız bir kart alıyorsunuz. Soyunma odasına giriyorsunuz @true story'nin anlattığı şey biraz daha katı şekilde modifiye edilebilir. Şöyle ki duş kabinlerinde kullanılmayan kartlar havuz turnikesini aktifleştiremiyor olsun. Haliyle havuza girmek için duşu kullanmış olmanız gerek. Bunda bile duş turnikesini çevirip girmeden gelenler olacaktır ama büyük oranda azalmış olur sayıları.
  • akhenaten  (29.08.24 13:05:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.