[]

chatgpt plus ile ne yapabilirim?

az çok ne yapıldığını biliyorum, free versiyonu bana yetiyordu.
geçen haftasonu tatilde iken, gezdiğim yerlerdeki tablo/resimlerin fotoğrafını çekip bana rehberlik etmesini istedim, ücretsiz versiyonu bunu yaptı ama bi kaç taneden sonra limitledi. ben de para verdim aldım.

free ile ücretli sürümü arasında tek gözlemim daha hızlı olması ve "bugünlük bu kadar" dememesi. eklentiler ya da custom gpt'lerden bi iki inceledim ama çok fark yaratmadı bende. öneriniz varsa denerim.

bunun dışında, pro kullananlarınız var ise, ne özellikler var tercih ettiğiniz?

genelde iş ve genel kültür amaçlı kullanıyorum.
işimle ilgili anahtar kelimeler, javascript, web, mobile, ios, react-native.

 
prompt ile imaj yaratabilirsiniz.

kendi asistanınızı yaratabilirsiniz.

daha yüksek kapasiteli dil modeliyle çalışmanıza izin verir.

web browsing, data işleme, imaj işleme ve görüntüleme işlerini limitsiz yapar.

kodlama yapıyorsanız karışık kodlama işlerini daha başarılı yapıyor. hatta bu işleriniz için ayrı gptler var. isterseniz kendinize göre bu işleri yapan asistan bile yaratabilirsiniz.
  • false pretension  (27.08.24 11:32:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.