[]

bu zamana kadar insanlar size hangi lakapları taktılar, neden? (hikayesi)

sb




 
lisede snoopy. snoopy gibi kendi halinde halinde takilmam ve hayal dünyasinda yasamam sebebiyle.


  • robert bosch  (26.08.24 22:45:44) 
allahsız emti, dinsiz emti. haklılar...


  • MtKrt  (26.08.24 22:49:34) 
mahallede dino derlerdi. dinozor dergileri okuyordum o yüzden sanırım.


  • sir gawain  (26.08.24 22:59:34) 
kamyoncu: çekingen bir çocuk olarak lise 1'de okulun kurallarına uygun şekilde en başta kundura ayakkabıyla gitmiştim. ayrıca tırları gerçekten çok severdim ve istanbul'u avrupa'ya bağlayan yol bizim ilçeden geçerdi, okuldan dönerken köprünün üstünde bazen durup tırları izlerdim. hem tır sevgim hem de sene başındaki o "ağır abi" imajım sebebiyle adım kamyoncuya çıkmıştı.

moskof: eh yani uzun uzun anlatmaya gerek yok, kültürel olarak olsun akademik olarak olsun hayatımın önemli bir kısmı rusya'yla geçti, üstüne muhafazakar aileden "gomaniz" çıktığım için MİLLİ GÖRÜŞÇÜ akrabalar bile şakasına moskof/komünist demeye başladı. annem moskof der bize kardeşimle, o yüzden buna öncelik veriyorum.

profesör: bu aslında bana "yapışan" bir lakap değil ama çocukken çok kitap okur ve çok soru sorardım. dayılarımın, amcalarımın filan böyle seslendiğini hatırlıyorum.

ivan klasnic: bunu aşağıdaki cevabı görünce hatırladım. ilkokul-ortaokul civarı arkadaşlarım böyle derdi. futboldan dolayı. çok güçlü ve süper futbol oynayan bi çocuk değildim ama hakikaten acayip paslar verirdim, bileğim iyiydi. o yüzden "klas" anlamında o zamanın topçularından ivan klasnic'in adını vermişlerdi sağolsunlar.
  • der meister  (26.08.24 23:00:03 ~ 23:19:51) 
Amokachi; orta okulda oyun stilim yüzünden.
Pasarofça; lise 1’de tarih hocasını sürekli düzelttiğim için.
Sonra lakap takmak diye bir şey kalmadı. Aperol dedirtmeye çalışıyorum, işe yaramıyor :D
  • gabe h coud  (26.08.24 23:00:54) 
Sıska zayıf anlamında Kürtçede kuru dal anlamına gelen bir söz öbeği derlerdi:/ o zamanlar çok zayiftim.

Kuzenim de çirkin Betty derdi:/ ortaokulda doktor dinlendirici gözlük yazmıştı. Bir ara kullanmıştım diye.
  • Amaranta ursula  (26.08.24 23:01:07 ~ 23:03:19) 
prof.

cocukluktan beri akrabalar oyle der neden oldugunu bilmiyorum.
  • buenosdias  (26.08.24 23:09:36) 
Bir nickim var, ailemden tut arkadaşlara herkes onu der. Ama söylersem ismim ortaya çıkar, nein davut yapamam.

Bir büyük kuzenim dana der maşallahım olduğu için.

Bir ara yazın otelde çalışırken kaktüs demislerdi kaktuslu tshirt giydim diye...
  • logisticsmanager  (27.08.24 00:17:10) 
Ciguli. Bulgaristan gocmeni olmam sebebiyle orta okulda sinifta bu lakabi takmislardi. Nefret ediyordum cok kavga ettim boyle dalga gecenlerle.

Ciguli'yi de hic sevmem, Bulgaristan'dan geldim Turkum falan diye cikti, millet zaten cahil Bulgaristan'da Turk mu varmis ya diye sasiriyor 90larda. BG gocmeni=Ciguli=cingene diye tumevarima gitti cahil kesim
  • tantamount_to_equivalent  (27.08.24 00:40:27) 
Baykuş derler bana bide efespilsen işte biri geceleri uyumadığım için ikincisi tombul efesi çok sevip çok içtiğim için


  • Efespilsen  (27.08.24 01:36:15) 
Profesör: aile/arkadaş çevremden değil de çocuklukta birbirinden alakasız iki yerde gittiğim iki bakkal birbirlerinden habersiz şekilde bu lakabı takmıştı bana. Gözlüklü, çok bilmiş ve sakin bi tiptim çocukken muhtemelen o yüzden.

Google: Yine çocukluktan beri ıvır zıvır gereksiz bilgileri bilip insanlarla paylaşmayı sevdiğim için arkadaşlarım diyordu bi ara.

Bi de ismimin baş harfleriyle çok sesleniyorlar bana ama bunu kendim de çok kullandığım için ben mi dayattım onlar mı seçti emin değilim. Emrah Safa Gürkan=ESG gibi bi durumum var :D
  • nundu  (27.08.24 08:32:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.