[]

Özel hastaneler

Bazı işlemlerde değişiklik oluyordur ama genel olarak şu şundan daha pahalıdır ya da hesaplıdır gibisinden bir deneyime ya da bilgiye sahip olan var mı? Acıbadem,florence,memorial,medical arasında. Özel sağlık sigortası yok, ücretli hasta olarak düşünün.




 
Bildiğim kadarıyla en uygunu medical park. Acıbadem'in de her hastanesinde aynı değil ücretler. Acıbadem Maslak epey pahalıydı gittiğim dönem, şu anda da diğerlerine oranla pahalı olduğunu tahmin ediyorum.


  • mustafakesekci  (26.08.24 16:16:54) 
Florence > Acıbadem > Memorial > Medical


  • arenas  (26.08.24 16:18:30) 
Acin sorun. Ben hep acibademle memoriali telefonda ogreniyorum ona gore birinden randevumu aliyorum.
Su ana kadar muayene disinda bi filmin fiyatini da sormuslugum var fiyat veriyorlar bana hep oyle rastladi. Bazi hastaneler telefonda fiyat vermiyor ama bunlar veriyor. Bunun disinda en ucuzu medical parktir herhalde ama acibademi ve memorialdan da fiyat alirdim. Ozel hastaneler sapitti artik, sinif farki da kalmadi herkes yuksek ucret veriyor. Uc kurus fark varsa oder acibademe veya memoriala giderim.
Florencea hic gitmedim ama a sinifi miymis sasirdim en pahali olmasina.
  • Kittie  (26.08.24 16:29:35) 
Ayni hastanenin ayni bransinin hekimleri arasinda bile degisebilir ucretler. Bransina hekimine populerligine akademik titrine gore vs bir suru etmene gore degisir yani. O yuzden arayip sormak gerek


  • gibicibicis  (26.08.24 16:40:59) 
Birden fazla işlem yapılacak gibi de o yüzden genel sorayım dedim.


  • asteriks  (26.08.24 17:02:28) 
Hepsi birbirinin aynısı. Para tuzağından başka birşey değil. Madem özele gitmeye niyetiniz var doktor seçin. Doktora göre hastaneyi belirleyin.
Bence çok spesifik bir sorununuz veya bu ameliyatı yapsa yapsa su doktor yaparlık bir durum yoksa devlet hastaneleri en iyi tercih. Zaten özel sigortada yokmuş.

  • my fault  (26.08.24 17:52:17) 
Hangi alan?
Türkiyenin en iyileri artık ne yazık ki bu tür yerlerdeler(ilk beş üniversite hastanesini saymıyorum) ama çok gereksiz bir vatandaşa da dünyanın parasını ödeyebilirsiniz.
O yüzden doktora gidin. Hastaneye değil.
  • mrvln  (26.08.24 23:26:33) 
Arayıp sormanız gerekiyor, branşa ve doktora göre değişebiliyor. Ben geçen sene ortopedi ve travma için hem acıbademe hem florencee gittim. Acıbadem bariz daha pahalıydı, acıbademdeki muayenesi en ucuz olana gitmeme rağmen.


  • livaist  (27.08.24 02:13:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.