[]

Bursa abdal simit fırını kahvaltı etmeye deger mi?

Hafta içi bursa balıkesir yalova gezi programamım var. Bursa'da kahvaltı olarak abdal simit fırını çok övdüler ama millet önünde kuyruk 45 dakika bekledik falan yazmışlar.

Hafta içi 45 dakika bekliceksem 2 simit almaya önünden bile geçmem. Birde inanç firini varmış maksat tahanlı ve simit cay.

Cumalıkızık demeyin... kahvaltı tavsiyesi alırım.

 
abdal yerine taşfırını tavsiye ederim. tahanlının da duble olanı daha iyidir. 4 kişiye bir duble tahanlı yeter. haftaiçi 45 dk bekleyeceğinizi zannetmiyorum ama yaz sezonu malum her an her yer de dolu olabiliyor. yanında büfe gibi bi yer var peynir zeytin domates alabilirsiniz. fırının hemen yanında da bim var isterseniz ordan alışveriş de yapabilirsiniz. ama bol vaktiniz varsa ben saidabat kadın dayanışma derneğinin kahvaltısını tavsiye ederim. her şeyi kadınlar kendi yapıyor. önce çorbayla başlıyorsunuz daha sonrasında kahvaltılıklarla devam ediyor. cumalkızıktakiler tırt hepsi bimden reçel alıp önünüze koyuyor. kesinlikle gidilmez.


  • dedim ben sana  (25.08.24 23:19:02) 
Yuok beee kerizlik


  • abuzer  (25.08.24 23:33:24) 
Ben de zeyniler kadın Koop onereyim hem Uludağ eteği, manzarali


  • abuzer  (25.08.24 23:33:59) 
artik ismi kalmis abdal firinin populerlesen her sey gibi ozgunlugu bozulmus. sira yoksa deneyin icinizde kalmasin yine ama ben tahinli pidenin cok daha iyi versiyonlarini baska yerlerde yedim bursa'da. kahvaltici olarak zaten dusunmeyin, firin orasi, hamur isleri bulabilirsiniz belki yaninda karper ve kucuk pakette zeytin ancak.


  • in vino veritas  (25.08.24 23:40:33) 
Bursa’yı hissetmek, şehri yaşamak için burada kesinlikle kahvaltı yapmalısınız. Biraz sıra oluyor ama beklediğinize değiyor. Sıcak sıcak ve taze her şey. Ne ararsanız var. Küçük masa, küçük sandalye, simit, tahinli, peynir, söğüş, çay… Fırından istediklerinizi alıp, masaya geçiyorsunuz. Her türlü kahvaltılık paketlenmiş şekilde satılıyor ve fiyatlar uygun. Peynir paketi 40 TL gibi. Büyük çay 30 TL, küçük çay 15 TL. İki kişi çok az bir miktara kahvaltı yapıyorsunuz ve doyurucu bir kahvaltı oluyor. Her gün burada kahvaltı yapılır.


  • joooper  (26.08.24 10:09:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.