[]

Coin pump grupları -telegram, wa, vs-

Sonradan Gelen Edit Piaf: Gelecekte kripto konusunda duyuruda arama yapacaklar için bu soruyu kaldırmayacağım ki uyarıyı başkaları da okuyabilsin. Aşağıda bahsettiğim gruplar HONEYPOT denilen bir sahtekarlık yöntemiyle paranıza çöküyorlar. Token ı satın alabiliyorsunuz ancak transfer ücretini %100 tuttukları için çıkamıyorsunuz. dolayısıyla aldığınız token isterse yüzde yüzmilyormilyar kar etsin hiç bir şey ifade etmiyor. ben ufak bir meblağ ile deneme amacıyla girmiştim bizzatihi tecrübe etmiş oldum. Satın almak istediğiniz token ın scam olup olmadığını öğrenmek için google da "honeypot checker" aramasını yapın. çıkan sonuçlara arasında birden fazlasında token adress i denetleyin. yalnız tekrar edeyiim mutlaka farklı bir kaç sayfada bu denetlemeyi yapım. bariz sorunlu olan tokenlara sorunsuz diyen sayfalarda çıkıyor arada 1 - 2 tane. Umarım faydası olur. Ek olarak özelden telegram sayfasını isteyen herkese uyarı mesajımı gönderdim almamaları hususunda, merak eden olursa diye belirteyim.

bildiğim bir şey varsa o da bir şey bilmediğim düsturuyla ve konunun gerçekten yabancısı olduğum için soruyorum.

telegramda karşıma bir grup çıktı. 150 bin civarı üyesi var. haftalık olarak pokcoin lere grişip bir kaç gün sonra satıyorlar, işte 10, 20, 30 kat allah ne verdiyse. teyit için de günlük olarak paylaşım yapıyorlar, işte "bugün 6x yaptık, sonraki gün 17x, bir sonraki gün aydayız fiyuuuvv" diye. paylaştıkları canlı chartlardan paylaştıkları günleri ve saatleri dikkate alarak kontrol ettiğimde de evet dedikleri gün-saatlerde o fiyatları görüyorum.

insan hayret ediyor tabi, acaba insan evladı düdüklemenin bilgi eksikliğinden dolayı anlayamadığım bir yöntemi mi söz konusu burda? bir tarafım 150 bin kişi yanılıyor olamaz diyor diğer yanımda hayatta hiç bir şey bu kadar kolay değildir diyor.

siz ne dersiniz sevgili romalılar?

not: isteyenlere grubu özel mesaj ile yollayabilirim ama uyarayım bunu oltalamak için değil gerçekten bilmediğim için soruyorum. olası hüpletilmeler ve düdüklenmelerde bana ağlamayın sonra. sorumluluk size ait. inanmayan sözlükte yazdıklarıma baksın 8 senelik yazarlığımda bir tane koin muhabbeti yoktur.

 
Hacı bunlar önceden alıyorlar. Şu saatte pump yapacağımız coini açıklayacağız diyorlar. Siz coin alım sayfasını alınca zaten nerdeyse tepede oluyor. Biraz da siz alıp yükseltiyorsunuz. Sizler hayvan gibi alınca çat diye satıp elinize veriyorlar.


  • rodeocu  (25.08.24 14:51:01) 
bazı sayfalar dediğin gibi ama bu son bahsettiğimde olay tam böyle değil. alanların yükseltmesi 4 - 5 gün sürüyor. misal olarak şu var:

dexscreener.com


19 ağustosta alın demiş, o sırada fiyat 0.0005343$
24 ağustosta satın dediğinde fiyat $0.01432 olmuş. yaklaşık 26 kat.

burada dediğin gibi bir oltalama yok gibi ama trustwalleti pancakeswap diye bir şeye bağlıyorsun oradan coin/token ne hırrımsa onunla swap ediyorsun diye tarif vermişler. bu wallet bağlama kısmında yada alının kakakoin de bir durum olabilir mi diye şüphelendim.
  • issiz karga  (25.08.24 15:47:09) 
Mesaj attım.Bunlar hacmi düşük coinleri kullanıyorlar gibi. Bir iki işlemi takip etmek lazım. Genelde rodeocunun dediği gibi bu işler.


  • ırene adler  (25.08.24 17:08:55) 
sana yıkmadıkları sürece bir şey yok. pancakeswap binance gibi düşünebilirsin ama dex. binance gibi eli kolu bağlı değil listeleme vs işlerinde. ben bir hesabı takip ediyorum sadece grup vs bilmem at biz de yolumuzu bulalım. ama ben 2x yaptığında yatırdığımı alıp çıkıyorum. 4x 5x yaptığında da komple çıkıyorum. öyle 25x falan beklersen bir gün top senin kucağında kalır. ha bi de şey diye düşünme bunların tek grubu var diye. en az 4 5 grubu vardır birinden yükseltir diğerinin kucağına bırakır vs.


  • Efoody  (25.08.24 17:09:49 ~ 17:10:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.