[]

Hastanede bağırmak

Öncelikle 3 gün önce doğum yapmış sezaryen ameliyatı hala iyileşmemiş bir lohusayım.

Dün akşam annem kalp krizi geçirdi. Yanında tek ben vardım. Bebeği kayınvalideme bırakıp annemi hastaneye götürdüm arabayla. Hastane önünde de yardım edin annem kalp krizi geçiyor diye bağırdım. Kimse yardım etmedi. Annem yürüyebiliyordu içeri iki adım attı sonra orda da bağırdım doktor lütfen annem kalp krizi geçiriyor diye. Ama bağırdığım için herkes bana çok kötü baktı. Sonra doktor ve hemşireler gelip kızdı niye bağırıyorsun zaten hastanedesin filan dediler. Kendimi çok kötü hissettim. Yanlış bir şey mi yaptım. Ne yapmam lazımdı? Lohusayım diye herhalde her şeyde kendimi suçluyorum.

Annem yoğun bakımda şu an. İyileşecek.

 
Anneye geçmiş olsun.
Bebek de hoşgelmiş. Upuzun musmutlu bir ömrü olsun.
Şımartılmanın en fazla hakedildiği bir anda annenin yardımına koşmuş, sorunu çözmüş güçlü, gerçekten taktiri hakeden bir kadınsın.
Buna odaklan.
Boşversene ötesini.
Niye takılıyorsun.
Tadımızı kaçırma öyle şeyler düşünüp.
Bebeği öp bizim için de.
  • Mirket  (24.08.24 18:04:51) 
Mirket +1
Hastanede keyfinden değil acil bir durum acil müdahale için bagirmissin. Yardın istemişsin.

  • kisa  (24.08.24 18:06:00) 
mirket +1 ne yapacaktın başka annen kalp krizi geçirirken. bebişe slm söyle.


  • geveze yazar  (24.08.24 18:20:01) 
Geçmiş olsun, Hastaneye Acil'e gidip bu şekilde yardım istemek çok normal.
Her türlü gürültü kirliliğinden nefret eden biri olarak hastalık durumunda bu şekilde yardım istenmesinde bir anormallik görmüyorum ben.
Her şeyden öte o anki şokla tabii ki ne yapacağınızı bilememeniz bağırmanız normal bence.
Tekrar geçmiş olsun, bebek için de tebrikler, güzel günlerde büyüsün.
  • mutekebbir  (24.08.24 18:48:49) 
kendinizi kötü hissetmeyin artık olan olmuş geçmişte kalmış. bi daha görmeyeceğiniz tipler..anneniz iyiyse no problem sizi hatırlamazlar bile hastanedekiler. bebeğinize odaklanın.


  • iwillsee  (24.08.24 19:26:50) 
Hastane çalışanları çok soğukkanlı oluyorlar işleri gereği. Her gün önlerinde birileri bayılıyor, ölüyor. O yüzden öyle tepki vermişlerdir, yanlış tabiki. Hasta ve yakınının psikolojisinden anlamak gerek. Boşverin, o anda takılıp kalmayın. Kim olsa ne yapacağını bilemez siz üstesinden gelmişsiniz. En yakın zamanda bebiş ve annenizle rahatlığa kavuşursunuz umarım, acil şifalar dilerim.


  • huzurlarinizda huzursuzluk  (24.08.24 19:33:25) 
Düşüp kolumu kırdığımda, acil servis kapısında "gerçekten kırık var mı" gibi laubali bir soruyla karşılaştım.
Bir defasında da babamı elinde maşrapa ile, yoğun burun kanaması ile götürmüştüm.
İki durumda da ilgilenilmeyince bağırmak zorunda kaldım.
Bağırıp yardım istemenizde hiçbir anormallik yok. Hele ki kalp krizi gibi bir durumda.
  • pro9it9is9  (24.08.24 19:48:27) 
Gecmis olsun ozellikle.

Yasadiginiz olayda son derece normal 've insani bir tepki vermissiniz. Yoksa nasil anlayacaklardi acil yardima ihtiyaciniz oldugunu??

Kimseye hakaret vs etmediginize gore uzerinde uzun uzun dusunulecek bir konu degil.
  • parcxerox  (24.08.24 19:58:10) 
ay götüm, en ufak şeyde hemşirelerin doktorların bağıra bağıra hasta azarlamasına şahit olmasam hassasiyetlerine inanırdım. bu konu hakkında bir saniye daha düşünme, sen doğru olanı yapmışsın. kim olsa aynını yapardı.

sağlık çalışanları başımızın tacıdır da bağırılmasından rahatsız olacak kadar huzurlu ortamları olmadığı bir gerçek.
  • titanyum22  (24.08.24 20:24:13) 
Senin çok yeni lohusa olduğunu ve annenin durumunu bilmedikleri için ayaktasınız diye standar iyi halde olduğunuz önyargısıyla bakmışlardır.

Üzülme boşver, onlar yanlış. Sen doğrusun. İyi ettin ellerine ağzına sağlık.
  • muhayyer divan  (24.08.24 21:56:39) 
Annenizin kalp krizi geçirdiğni nasıl anladınız? Benim bildiğim çoğunlukla yürüyecek durumda olunmaz. Belki insanlar inanmsmıştır o yüzden


  • sonhakan  (24.08.24 23:50:09) 
3 günlük sezaryan dikişiyle ananı hastaneye götürüp bağırmak değil meydana yapsanda sana kismenin bişey dememesi lazım.
Ancak Türkiyede acillerde karnı ağrıyanda kolu kesilende ortalığı yıkıp girdiği için hayırdır seninki ne kadar önemli olabilir bakışıyla bakmışlardır.

  • mikahakkinen  (25.08.24 00:43:40 ~ 26.08.24 12:49:58) 
Anneye gecmis olsun size de bebis hayirli olsun. Hic merwk etmeyin dogrusunu yapmissiniz, ben bu durumda kimseye de kotu bakmam. Iciniz rahat olsun


  • oscar  (25.08.24 05:21:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.