[]

evin planına projesine nasıl ulaşırız

1977 yapımı apartman dairesi. ev kendi evimiz. tadilat yaptıracağım, yıktırıp döktüreceğim. görünürde çıkıntı duran kolon kiriş yok, muhtemelen duvara gizlemişler, onları duvarı yıkmadan önce teknik olarak (yani duvara tak tak tak diye vurmaktan daha geçerli bir yolla) tespit etmek istiyorum.

apartmanda, yöneticide ya da kendi evimizde bir kopyasını bulamadım. belediyede, tapuda vs. var mıdır ulaşabileceğim bir kopyası?


 
İlçe belediyen alabilirsiniz


  • housedaki topal doktor  (24.08.24 15:28:28) 
belediye imar biriminde bulunuyor


  • bravoteam  (24.08.24 15:35:20) 
Belediye .


  • diyecevaplandı  (24.08.24 15:42:45) 
Belediye +1


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (24.08.24 16:20:30) 
olur da projeyi bulamazsanız ultrasonik kalınlık ölçer bir cihaz kullanabilirsiniz.

www.pce-instruments.com
  • enteg  (24.08.24 18:16:32) 
bir an evvel tespit edin, üzerinize mi alıyorsunuz ne yapıyorsunuz iyice sağlamlayın. belediyeler fena oynama yapıyor arsa üzerinde.


  • geveze yazar  (24.08.24 18:42:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.