[]

Sesli kitap uygulama onerisi

Merhabalar.
Sesli kitap için önerebileceğiniz uygulama var midir?
2 ya da 3 kişilik aile üyeliği düşünüyoruz ama storytell pahalı geldi açıkçası. Başka da uygulama bilmiyorum.
Alternatif uygulama var midir, ya da uygulama yerine su sitede, uygulamada vs. şöyle şeyler var onları da araştır veya şöyle kampanyalar oluyor o şekilde daha hesaplı kullanabilirsin diyebileceğiniz bir şeyler var midir?

 
Youtube premium

İçerik çok zengin değil ama çok da boş değil.

Şu şahıs kadar iyi seslendirenin olduğu bir uygulama varsa hiç parasına bakmam dalarım o uygulamaya

www.youtube.com
  • Mirket  (23.08.24 18:18:34 ~ 18:48:42) 
ben play storeden indirdim. pdf leri okuyor istediğin hızda. ama bazen tonlamalar çok saçma oluyor da. ben kitaptan takip edip aynı zaman da dinlemeyi de sevdiğim için anlamada sorun yaşamıyorum. uygulamanın ismi de:

Evie - The eVoice book reader
  • geveze yazar  (23.08.24 18:41:58) 
Ben de yıllık Storytel üyeliği almıştım ama yine de en çok kitapları torrentten indirip Smart Audiobook Player'dan dinliyorum. TRT Dinle'de de bazı kitaplar var mesela Sabahattin Ali'nin kitaplarını hep oradan dinlemiştim güzeldi.


  • peki madem  (23.08.24 20:40:33) 
korsan sesli kitap dinliyorum. telegram grupları var


  • denemeyanilma  (24.08.24 12:59:19) 
ben emras serbes'in karamazov kardeşleri ni indirmiştim. muazzam seslendirmiş. ama adama da etmediğim küfür kalmamıştı. ikilemde kaldım.
karamazov kardeşler'i şurdan indirip dinleyin. dehşet bence. ben hızlandırarak dinliyorum dha keyifli oluyor.

www.youtube.com
  • geveze yazar  (24.08.24 13:09:44) 
Cevaplar için cok teşekkür ederim. Cevap eklemek isteyen olursa yazmaya devam edebilir.


  • aksiyom  (24.08.24 19:43:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.