[]

kredi kartı limitini başka bankaya taşımak mümkün mü?

kredi puanına göre total bir limit üzerinden gidiliyor sanırım. benim garanti bankasından oldukça yüksek limitli bir kartım var ancak bankadan hiç memnun değilim. iş bankasından kredi kartım var ama limiti 5 bin tl. arttırmak istedim arttırmadılar. garanti limitini düşürüp iş bankasından limit istesem yine reddedilir mi?

bunun da biraz hızlı olması gerek çünkü yüklü miktarlarda taksit yapılabilir şeyler alacağım. bu süreç hızlı oluyor mu? deneyimleyen var mı?


 
1- reddedilebilir. Bankalar genelde bunun bilgisini veriyor. Diğer bankalardaki limitinizi azaltırsanız limitinizi şu kadara yükseltebiliriz diye. Bunun bilgisini verdiler mi?

2- Limitinizi arttırsalar bile garanti ile aynı limite ulaşmayabilir. Belli bir noktadan sonra bankalar insiyatif alıyor limit vermek için. atıyorum Garantideki limitiniz 500 bin ise onu kapatınca iş bankasındaki limitiniz en fazla 300 bine kadar artabilir.
  • nuevo  (23.08.24 15:59:16 ~ 15:59:34) 
@nuevo garantideki limiti 50k indirdiğim halde iş bankasındaki limiti 5k bile yukarı çekemedim. "diğer bankalardaki limitizi azaltıp tekrar başvurabilirsiniz" diyordu ama işe yaramadı.


  • ilgeru  (23.08.24 16:10:15) 
Bahsettigin is bankasiysa zor. Garanti'den ben de 300bin limit dusurdum, is bank yine olumsuz dondu. Sokarim yapacaginiz ise diyerek tum kartlarimi kapattirdim.


  • brkylmz  (23.08.24 16:30:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.