[]

kopenhag mi stockholm mü?

2 günlük bi gezi icin eylül ortasi- hangi sehri önerirsiniz?

beklenti zaman gecsin, gezelim yürüyelim, yeni bir iki bisey yiyelim, alisveris de olursa ufak tefek güzel olur.

merkezi büyük olan kazanir gibi bi durum var acikcasi

 
Daha önce ikisini de görmediyseniz kesinlikle Kopenhag derim. Her açıdan Stockholm'e göre daha görkemli ve doyurucu bir şehir. Tadından yenmez


  • bir fincan kahve ile film izlemek  (23.08.24 15:29:14) 
iki ülke de cok pahali. 2 sene önce kopenhag'ta 2 pizzaya 60€ vermistik diye hatirliyorum. oradan ne alisverisi yapacaksiniz?

müzeler acisindan kopenhag cok iyi. yemek acisindan, baliklar muhtesem taze. ama yemekleri yok. ekmegin üstüne bir seyler koyup yiyorlar. cafeler harika, insanlar cok ama cok iyi duruyorlar. moda olsun, vücut olsun, endamlari boylari poslari sahane.

stockholm'ü bilmiyorum.
  • robert bosch  (23.08.24 16:04:31) 
Stockholm pahalı, ama kopenhag daha da pahalı. Ben Stockholm tercih ederdim.


  • kaptan memo  (23.08.24 17:13:25) 
kopenhag.


  • dedim ben sana  (24.08.24 00:12:39) 
Stockholm


  • parcxerox  (24.08.24 04:31:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.