[]

Vantilator tavsiyesi

Merhabalar, klima harici sogutacak alternatif ariyoruz. Evde bir odada klima var zaten ancak diger odalar icin vantilator bakmaya karar verdik. Mobil klima almistik Arcelik’in ancak maalesef yeterli gelmiyor. Misafir gittigim bir evde UFO’nun soguk buharli vantilatorunu gordum iyi gibiydi:

www.ufotr.com

Bir de trendyol’da sanayi tipi vantilatorler var, onlari gercek hayatta gormedim sanirim (restoranlardaki onlardan mi bilmiyorum).

Sizce hangisini alalim? Ne onerirsiniz? UFO’ya ikna gibiyim ama bilenlerden de fikir almak isterim.

 
Klima harici hiç bir şey soğutmaz.

Buharlı vantilatörler ortamın nemini artırır.

İmkan varsa tavana taktırın vantilatörü efil efil olsun ortam, vantilatör, hava akışı üstünüze geldiği zaman serin hissettirir.
  • jülsezar  (23.08.24 00:19:44) 
Ben olsam paraya kıyar sessiz bir tavan vantilatörü alırdım


  • grimavi  (23.08.24 00:53:23) 
eğer mobil klima dediğin gerçekten klimaysa ve hala duruyorsa yine bu vantilatör tarzı ürünlerden değilse ama sadece yetersiz kaldıysa, çift borulu hale getirecek bir mod yapmayı düşünebilirsiniz. www.youtube.com

verimsizliğinin en büyük sebebi soğuttuğu havanın bir kısmını kendini soğutmak için olduğu gibi dışarı atması. hatta bu sistemi 3 borulu hale getirip soğutmak için emeceği havayı da yüksekten almasını sağlarsan verim daha da artar ama ilk işlem kadar büyük etkisi olacağını sanmam, ayrıca görsel olarak da daha çirkin. ha ilk mod yetmez ve görsellik önemsenmezse düşünülebilir. www.youtube.com
  • konetsu  (23.08.24 06:02:40) 
Klimadan sonraki en iyi seçenek, kanatları uzun bir tavan vantilatörü. Onun dışında yok buharlı, vay efendim su soğutmalı zart zurt bunların hiçbiri tavan vantilatörü etkisini vermez. Klima iklimlendirme cihazı olduğu için soğutur, diğer tüm seçenekler sadece serinletir. Beklentilerinizi buna göre ayarlamalısınız.


  • thracia  (23.08.24 08:28:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.