[]

kiralık araç , elektrikli , avusturya tirolleri

selamlar, kış tatili için önüme bir kiralık araç kampanyası düştü, full elektrikli araçların fiyatları baya uygun. rotam münih, kaprun (200km) . ardından kaprun ve zell am see arasında günlük max 30 km range'im olacak diyebiliriz aşağı yukarı. hep dizel, benzinli ve hibrit araç kullandım bugüne kadar bu full elektrik işini bilmiyorum. o rotada sarj problemi yaşar mıyım kestiremiyorum aslında baktığımda bir sürü sarj noktası var ama konu şu, benim bi şarj noktasına hadi ben geldim taktım kabloyu durumu mu var yoksa önden bir uygulama indirmem ne bileyim bakiye yüklemem gerekir mi, abonelik vs mi gerekiyor, rezervasyon duyuyorum TR de oksijen tesislerinde. o kısmı canlandıramıyorum gözümde.
ek not araç vw id3.
ek not 2 : kalacağımız tesiste sarj noktası yok
ek not 3 : seyahat süresi 1 hafta

 
genelde halihazirda kart oluyor arabalarda, onlarla ödeme yapiliyor. Muhtemelen sonra kredi kartinizdan düserler gibi. Kiralama sirketi bu konu hakkinda bilgi verir zaten.
E-Ladestelle ya da E-Tankstelle avusturya‘da baya var, merak etmeyin, yolda kalmazsiniz ama tabi ki o an dolu olabilir sarj yeri, onu bilemezsiniz.

  • kuehles blondes  (22.08.24 18:55:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.