[]

eve alinabilecek en optimum spor aleti

cok büyük olmayan, yapmaya cok üsenilmeyecek(keyifli olacak) spor yapmaktan ziyade hareket etmek icin olan eve uygun en uygun spor aleti nedir acaba?

cok daha baska bir sey de ister misin pasam? sorusu oldu ama belki vardir deneyimlediginiz bisey :)


 
Öyle bir alet yok hocam. Yani yapmaya üşenmeyeceğim hangi aleti alayım diye bir şey olmaz yapmaya üşenmeyeceğim bir alet varsa onu alırsın, ben mesela ev için bi alet alsam Concept2 kürek aleti alırdım çünkü kendimi biliyorum, sen de kendini bilirsin, yemin ederim kendimle ilgili hiçbir fikrim yok diyorsan Walkingpad al.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (22.08.24 09:38:46) 
Hidrolik kürek çekme makinası ama Türkiye'de iyisi bulunur mu bilemem

m.youtube.com
  • apocalipy  (22.08.24 09:38:56) 
Kesinlikle şudur:

www.decathlon.com.tr

Şu da mis gibi program

www.youtube.com
  • Mirket  (22.08.24 09:43:26 ~ 09:50:07) 
Aslinda crosstrainer‘m var ama dizlerime iyi gelmiyormus :( yoksa hem bacaklarim hem kollarim hareket ediyordu. Bi de bisey önüne koyup izleyip yapiyordum :(

Ip atlamak en güzeli aslinda cok iyi fikir. Tesekkür ederim

Kürek aleti vardi, cok büyük ama, cok yer kapliyor :(
  • c1b2k3  (22.08.24 09:53:41) 
uygunsa koridora takilacak bir bar


  • bay b  (22.08.24 10:07:36) 
Kendi vücudunuz. calisthenics çalışma metodu ile büyük çoğunluğunda kendi vücut ağırlığınızı kullanarak gayet efektif sonuçlar alabilirsiniz. Bununla ilgili internette çok sayıda ücretsiz içerik, eğitim programı vs de mevcut. Bi göz atabilirisiniz.


  • thracia  (22.08.24 10:14:39) 
Dizlerinizde sorun varsa ip atlamayı tekrar gözden geçirin ciddi diz eklem sakatlanmalarına sebep olabilen bir antrenman. tartan track harici bir zeminde yapılması ciddi menisküs yırtıklarına ayak bileği ödemlerine vb sebep oluyor ip atlama genellikle ısınma için kullanılır uzun süreli tavsiye edilmez.

Kürek harici calisthenics çalışma+1
  • apocalipy  (22.08.24 10:23:46) 
benim denge sehpam var, şundan:
www.decathlon.com.tr

lastiğim var, şınav aletim var ama kullnmıyom, el yapımı step tahtam, ip, masa tenisi raketim ve topum sektiriyom arada, eğlenceli hareket sağlıyor.
  • geveze yazar  (22.08.24 11:43:54 ~ 11:44:47) 
Kettlebell


  • komando kani var bende  (22.08.24 17:36:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.