[]

Ali Koç'un nüfuzu neden bu kadar az ?

Adam koskoca Koç, zengin ve emrinde de onlarca hukukçu var, arkasindaki manevi destege deginmiyorum bile ama isini yapamayan bir polis amirine karsi islevsiz. Normalde bu kadar kolu uzun birinin, o amirin hayatini kaydirmasi gerekmez mi ?




 
normalde gerekmez, bunu normalleştirmiş olmamız içler acısı..


  • mustafakesekci  (21.08.24 11:20:34) 
Öyle bir şey yapmıyor olması daha normal değil mi sizce de?


  • akhenaten  (21.08.24 11:28:14) 
nüfuzu mu az? giremeyeceği yere koruma ve polis eşliğinde giriyor. içeri girme diyen stat sorumlusunu dinlemiyor.

galatasaray'ın stat müdürünü dövüp boş sahaya zorla giriyor. yanında da spor bakanlığının korumaları ve polis eşliğiyle.

önüne geleni tehdit edip hakaretler edebiliyor ve hakkında suç duyurusu bile yok. olsa bile onu içeri alabilecek insan evladı yok.

cumhurbaşkanının yanında eli cebinde bile gezebilecek biri.

bunun mu nnufuzu yok?

sanırım fenerlisin ve şu yazdıgına pek şaşırmadım.
  • koela  (21.08.24 12:12:55) 
ali koç sahaya girdiğinde fenerbahçe tribünü full zaten. orada bir çözememezlik durumu yok. ki bunu çözebilmek için koç ailesinden olmaya da gerek yok. bu büyüklükte camiaların başkanlarına kolay kolay kimse zorluk çıkaramaz.


  • brakgn  (21.08.24 12:36:33) 
koela +1. adam kimseyi dinlemeden şımarık çocuk gibi bir sürü olay çıkarıyor. kimse adamı ifadeye bile çağırmıyor. ve sen nüfuzu yok diyorsun.


  • xrated  (21.08.24 12:58:07) 
ali koç başkan olduğundan beri o kadar kanun dışı iş yaptı ki @koela birkaç tanesini örnek vermiş. inanın, ali koç canlı yayında biri vurup öldürse fenerlilerin yüzde 99'u "helal beee fener için yaptı bunu" diyip alkışlayacak, hiçbir kanun nizam da ceza veremeyecek. şu ana kadar girmemesi gereken yerler polis eşliğinde giriyor bu adam ve siz nüfuzu yok mu diyorsunuz? enteresan.

herkes polisleri görünce kuzu olmuyor biri çıkıp vurabilir göztepe stadındaki gibi. firavun gibi takıldığını zannediyordu da bir musa çıktı işte. kaşırsa daha da musalar çıkar.
  • ilgeru  (21.08.24 14:03:41) 
yanak oksattirmadigi icin


  • freedonia  (21.08.24 14:57:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.