[]

Şirket için otelde kalındığında akşam yemeği hariç mi oluyor genelde?

Bizim şirketin cimriliği mi bu? Gece gece yemek arattırıyor




 
Şirket için otelde kalındığında derken şirket sizi bir yere seyahate yolladı o mu? Öyleyse ben hayatımda böyle cimrilik duymadim.


  • logisticsmanager  (20.08.24 23:01:38) 
@logistic
Aynen

  • benaslindayohum  (20.08.24 23:03:22) 
İş için gittiginizde günlük masraflarınız için ekstra para vermiyorlar mi? (Yeme-icme, ulaşım vs).


  • fraise  (20.08.24 23:23:32) 
Bizim şirket über cimridir. Akşam yemeği için ya da seyahat sırasındaki herhangi bir yemek için 5 kuruş ödediğimi hatırlamıyorum. Harcırah vermedilerse sonradan masraf oluşturmanız bekleniyordur belki.


  • nawar  (20.08.24 23:25:21) 
@fraise hayır. Günlük yemeğimiz var tabi


  • benaslindayohum  (20.08.24 23:26:43) 
Cimrilikten değil de kalınan otelde öyle bir paket yoktur. Odayı önden öderler. Kahvaltı dahildir.
Ulaşım + yemek masraflarını karşılıyordur. Taksi fişleri ve restoran fişlerini masraf gösterip sonradan şirketten alma gibi yapabilirler. Ama halihazırda yemek kartı veriyorsa ona saymış olabilirler.

  • nickini vermek istemeyen uye  (20.08.24 23:30:23) 
bizde genelde konaklama oda+kahvalti seklinde oluyor. aksam yemeklerini ve taksi gibi harcamalari fis alip masraf yaziyoruz. sizde de oyle olabilir belki.


  • in vino veritas  (20.08.24 23:48:17) 
gunluk harcirah var ise otelde yemek eklenmez, istedigi yerde yesin personel diye dusunulur diye dusunuyorum


  • The_Lollok  (20.08.24 23:49:02) 
Şimdi eğer olay otelde yemek dahil olayiysa zaten otellerde yemek dahil olmaz. Sen harcarsin, şirkete masraf edersin.
Ben iki kere çok geç geldigim için oda servisi kullandim, ikisini de masraf ettim.
Ama normalde yemekli oda almaz şirket.
  • logisticsmanager  (20.08.24 23:52:55) 
is gezileri icin gittigin otellerde aksam yemegi dahil olmaz, sabah kahvaltisi dahil olabilir. aksam yemegini bir yerde yersin sonra masraf gosterirsin, oderler.
bazi sirketler ise per diem verir, ordan harcarsin.

  • cooperr  (21.08.24 00:06:33) 
bizde de oda kahvalti hep konaklamalar, diger odemeleri de ayrica masraf gosteriyoruz sirkete aksam yemegi dahil.


  • tahtakafa  (21.08.24 00:14:31) 
otellerin çoğunda akşam yemeği organizasyonu bile olmaz ki. normal her şey yolunda.


  • enteg  (21.08.24 08:28:35) 
otellerin hepsi aynı hizmeti sağlamıyor kimi oteller her şey dahil hizmet verirken kimilerinde kahvaltı servisi bile yok. yani bölgedeki otellere göre bu durum değişir. ayriyeten oteller genelde kurumsal ve kalabalık konaklamalara yemek fiyatı da sunarlar ama işletme cimriyse kabul etmeyebilir.


  • bravoteam  (21.08.24 14:53:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.