[]

tek başına yüzmeye gidersem sırtıma güneş kremini kim sürecek?

sb

kafama takıldı bi çözüm lazım


 
1. Düz arkalı bir saç tarağı alıp, düz kısmına güneş kremini sıkıyor ve sırtımızda gezdiriyoruz.
2. Duş duvarına güneş kremini sıkıp bir ayı misali sırtımızı sürte sürte yayıyoruz.
3. Dokunulmak ile ilgili sorununuz yoksa sizi rahatsız etmeyecek birini bulup rica ediyoruz.
  • charbiel  (20.08.24 13:11:38) 
ben sirtimda her noktaya erisebiliyorum, kendim surerim yani. ama erisemeyen biri belki sprey gunes kremi kullanabilir. ya da yumusak plastik bir sey bulup onunla surulebilir. mesela silikon spatula olabilir.


  • lemmiwinks  (20.08.24 13:31:43) 
bir secenek de uv korumali tisort giymek. www.decathlon.com.tr

ben bu sene kullandim, gunes kremine tercih edebilirim. sudan cikinca da islakken serin tutuyor vucudu. ama kuruyunca cok sicak oluyor, cikarmak lazim.
  • lemmiwinks  (20.08.24 13:34:19) 
yutup'taki öneri havluya sürüp yapmak. öyle de havlu kirleniyor tabii. videosu
www.youtube.com

reddit'e ki öneri zaten ellerinle yapabileceğin. önce avuçlarını sürüp kendini kucaklayarak bütün yanları. sonra ellerinin arkasına sürerek ortaları bile yapabilirsin. ama tam verimli olması için bikaç deneme gerekebilir.
  • ermanen  (20.08.24 13:40:45) 
www.reddit.com
Bu da bir yöntem.

  • kobuzchu kiz  (20.08.24 14:06:42 ~ 14:07:22) 
www.reddit.com

ben bulana kadar zaten verilmiş :|
  • inheritance  (20.08.24 14:36:41 ~ 14:37:52) 
Plan şu: Evde kremi sürdürüp gidiyoruz. Önce yüz üstü güneşleniyoruz, suya girip çıktığımızda da sırt üstü güneşleniyoruz.


  • VIPCH  (20.08.24 14:46:34) 
karar verdim omuzlarıma boynuma falan surucem cunku oralar yanıyor hıc sırtın yandıgını hatırlamıyorum


  • Zetnikov  (20.08.24 22:12:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.