[]

otelin havuzuna gidip cantadan ekmek arası cıkarıp yenilir mi?

bu hafta bi otel bulduk havuzu ucretlı bizde sadece havuza gidelim dedik
buraya kadar okey
orada oglen yemegi mecbur yememiz lazım cok acıkıyor ınsan 2 kulac atınca ama havuzun ucretı kadar en az 1 tabak yemege para vermemiz gerekecek gözler yaşlı yani

acaba cantaya ekmek arası koysak cıkartıp yesek nolur tekmeyi basarlar mı karar veremedim?

 
Bunu işletmeye sormalı


  • Shepard  (18.08.24 22:01:58) 
Bir sey olmaz. Biz termosla gidiyoruz.


  • sonsuz  (18.08.24 22:03:21) 
Yenir. Hele ki yediğin şey mesela glutensizse veya sana özel bir şeyse elbette yenir.


  • muhayyer divan  (18.08.24 23:57:37) 
Hocam sorunuzun cevabını bilemiyorum ama, bence konuyu ilk sonucu "tekmeyi basarlar" olarak kodlamaniz zorlaştırıyor.

Eğer bir kuralları varsa belirtmiş olmak ya da belirtmek ve bunu üsturupluca yapmak onların sorumlulugu. Görüldüğü anda "defol" tarzı yaklasilirsa, bana kalırsa zaten orası dandik bir yerdir ve pişkinlik bile yapılabilir. Makul ilgili görevlinin gelip sizi ikaz etmesi, bunun ötesindeki her tavır karşınızda kalitesiz tipler olduğunu gösterir.
  • encokbenisevinnolur  (19.08.24 00:05:55) 
Yemek hizmeti sunan bir işletmede çantadan yemek çıkartıp yemek şayet zaruri bir durum yoksa münasip değil bana göre.

Belki işletme bu konuda farklı tutum gösterebilir arayıp sorabilirsiniz. Yasaksa en fazla uyarılırsınız tekme için bayağı düzeni bozmak gerek.
  • cilekli pasta  (19.08.24 01:23:21) 
Göm gitsin ya, insanın kendi hazırladığı yemekten güzeli mi var.


  • numlock  (19.08.24 03:21:46) 
işletmeye bağlı. seneler önce bi özel havuza gitmiştim, otel değildi. içeri girerken resmen üst araması yapıyolardı, suyla girmek bile yasaktı. ama zaten içeri sokarsanız bence kimse hoş onu nerden aldın da diyorsun demez heralde, o kalabalıkta sizi mi takip edecekler.


  • elorelia  (19.08.24 10:15:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.