[]

500GB~1TB arasi External HD/Hard Drive ariyorum

External HD ariyorum.
Para muhim degil, (ama yine de) fiyat performans orani iyi olan, servisi destegi iyi bir markanin urunu olsun. Failsafe olsun mumkun oldugu kadar.
Min 500GB max 1TB(belki biraz daha fazla olabilir fiyat oksa) bir kapasitesi olsun.
Portable da olabilir, soyle pek hareket etmeyecek bi seyde olabilir. Hangisi daha guvenli ise.
Ortam ise Macbook air.

Ne tavsiye edersiniz?

 
Merhaba arkadaşım,

Bende Seagate'nin 3,5" 1 TB + 1 TB + 2 TB'lık FreeAgent Desk harici diskleri var. Bu Marka ve Model'den çok memnun kaldığımdan, ilk alışımdan sonra 1 TB daha aldım ve yaklaşık 10 gün öncede 2 TB'lık modelinden aldım. Kesinlikle tavsiye ederim. İnternettede araştırırsan ne kadar "Kaliteli" bir Harici Disk olduğununda farkına varırsın.
  • ErcanGunes  (11.07.10 23:18:27 ~ 23:19:03) 
ErcanGunes'e katılıyorum, ben de seagate freeagent 1TB kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Hem rengi de beyaz, macbook'a uyum sağlar.


  • kimlanbu  (11.07.10 23:45:24) 
ben de western digital diyorum.

sürekli taşımayacaksanız 3.5 inç olanlarından alın. neredeyse yarı yarıya fark var.
  • sanal uyku  (12.07.10 00:26:58) 
ben de 3.5 seagate kullanıyore çok memnunum ama internetteki yorumöalrdan herkes küfür ediyor.
western digitalden de herkes memnun. bilemiyorum. ben kendimin yalancısıyım gayet iyi. arkaaşa da aldırdık hatta aynısından o da memnun.

  • cedric tweedledee  (12.07.10 01:30:41) 
Pofff illa ayrıntılı açıklama mı yazıcaz onayla diye ?

Freeagent serisi taşımaya uygun, al yanına gezdir.
7200rpm
32mb tampon bellek

wd'de yarı yarıya fark var dedikleri diski al ve gezdir bakalım 1 ay sonra ne oluyor, dur ben söyleyeyim :

"lütfen yardım bilgisayarım wd harici diskimi görmüyor"

seagate'e küfredenlerden çok çok az bir kısmı haklı, geri kalan beyinsiz. Gidip seagate freeagent yerine %40 daha ucuz olan seagate extension alıyorlar, ondan sonra yanlarında sağa sola taşıyıp duruyorlar. Sonuç malum, sabit dursun diye yapılan external diski gezdirirsen alırsın eline.

Bunu da onaylamazsan bir şey demiyorum.
  • kimlanbu  (12.07.10 03:04:12) 
estafirullah.

herkes yardim etti o yuzden herkese onay.
kusura bamyayin.
  • yirtik foto  (12.07.10 03:18:30) 
kararim seagate'den yana. 2TB almaya karar verdim gibi, desk versyon.

yardim sever arkadaslara tesekkurler.
  • yirtik foto  (12.07.10 03:20:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.