[]

Kötü giyinen bana düğün kombini

30 yaşımda olmama rağmen giyim nedeniyle 40 gösterdiğime dair çokça duyum alan er kişisi olarak, yakın zaman sonrasında bir iş arkadaşımın düğününe davet edildim. İçimdeki 25’lik çıtırı görsün herkes istiyorum. Şöyle keten gömlekli jogger pantolonlu mu bi şeyler yapmak lazım, nerelere bakim? Direkt link atarsanız da şükela olur, öperim.




 
Şekerim, düğüne keten ve jogger’la gidilmez, no no no.

İyi giyinmenin en önemli noktası, aldığın kıyafetin bedenine uygun oturması, oturmazsa ufak terzi dokunuşlarıyla tadilat yaptırılmasıdır.

Şanslısın, çünkü düğün için adres belli. Kiğılı, Sarar, Damat vs vs bir ton takım elbiseci var. Oradan gömleği, ceketi, pantolonuyla bir takım seç. Beden yapına uygun olsun, göbekliysen slimfit olmaz mesela. Kısaysan ceket uzun olmamalı. Biz seni bilmiyoruz, random bir şey öneremeyiz.
Orada deneyip ufak tadilatlarla optimuma ulaşabilirsin. Hep bu nüanslardır aslında “giyim” kavramını “tarz”a dönüştüren.

Lacivert şık bir takım, beyaz jilet ütülü bir gömlek gayet kulağa güzel geliyor. Veya siyah ceket siyah gömlek siyah pantolon, all black. Kravata gerek yok, sonuçta blacktie event değil, ama enteresan ve modern bir hava katmak istersen yaka iğnesi alabilirsin. Her şey ütülü olsun HER ŞEY.
Pantolon ise haddinden bol olmasın, şayet sihirli annem’deki sadık olmak istemiyorsan tabi.

Sakallar da düzgün traşlı olsun mesela. Saçını da tara, yataktan yeni çıkmış gibi gitme.

30unda olup 40 gösteriyorsan sadece giyim değildir, azıcık tarz yaratalım sana. Çelik bir saatin varsa tak,biraz parfüm sık kadın olarak söylüyorum kötü kokan 8/10 erkektense temiz bakımlı parfümlü 5-6/10 erkek candır. Öylesin demiyorum yanlış anlama sadece önemini vurgulamak isterim.
  • bloodymoon  (17.08.24 14:04:03 ~ 14:06:45) 
Önce bir keten blazer ceket al yazın yarı resmi haller düğün vs için
www.defacto.com.tr

Ceketi örnek olarak attım, bu geniş kalıp bir ceket, belki sana dar kalıp gider, deneyerek seçeceksin

Ayrıca bu blazer ceketi cayır cayır yanmadığımız günlerde eylül ekim kasım gibi dışarıda arkadaşlarla buluşurken kot pantolonla da giyebilirsin, gece dışarı çıkarken de kullanabilirsin

içine düz beyaz bir tişört giyersin böylece gömleğin kırışıklığı koltuk altı teri gibi şeylerle uğraşmazsın

Pantolon olarak da açık gri (taş rengi) ya da haki bir chino pantolon al bileği lastikli jogger yerine

@bloody

Hocam dediklerin güzel de giyime bu kadar uzak biri birden jilet gibi olamaz ütüsüyle uğraşamaz önce sadece bir ceket taşımayı öğrensin üzerinde bence

Tişörtle şöyle bir tarzın olacak
www.workingstyle.co.nz

Gömlekle böyle kullanacaksın
www.hockerty.de
www.usaleatherfactory.com

Gece dışarı çıkarken içine koyu gömlek ya da tişört ve koyu pantolonla böyle dark mode giyebileceksin
www.hockerty.com
  • grimavi  (17.08.24 14:06:36 ~ 14:26:02) 
Buradaki videolar yardımcı olabilir belki. Wedding diye aratırsanız özellikle.

www.youtube.com
  • peki madem  (17.08.24 14:39:01) 
evlenecek olan sen değilsen takıma hiç gerek yok
bir kanvas-chino pantalon üstüne bir gömlek yeter.
bu sıcaklarda ceket hiç çekilmez. ama bir blazer ceket alıp günlükte her türlü pantalon ve kotla da giyersin.
  • my fault  (17.08.24 14:44:54) 
İş gereği sürekli takımla geziyorum, bol miktarda takım elbisem saatim parfümüm var, ütüsüz çıkmam zaten. Gelen eleştiri biraz spor giyinmem gerektiğine yönelik, hatta bir meslektaş “şu gömleği dedeler gibi içine sokmaktan vazgeç kendini bile isteye yaşlı gösteriyorsun” dedi. Sadece düğün özelinde düşünmeyin, spor giyinmeyi öğrenmek istiyorum, düğünde de takım giymesem iyi olur ama.


  • yap desem yapmazsin he  (17.08.24 15:51:17) 
1.83 boy 80 kg bu arada


  • yap desem yapmazsin he  (17.08.24 15:52:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.