[]

çiftlikbank çok mantıklı değil mi?

yani illegal değil de legal olarak ve dürüstçe yapılsaydı o sermayeyle belki de türkiye'nin hayvancılık sorunu çözülmez miydi?




 
Hocam türkiyede hayvancılık sorunu yok rant var, konu çözülememesi değil çözmek istememek, halk yararına değil sermaye yararına kararlar alıp düzeni devam ettirmek


  • grimavi  (15.08.24 14:14:18 ~ 14:16:04) 
  • salihdt  (15.08.24 14:15:50) 
Çözülemezdi, insanlar çiftlikbank'a paralarını verdiler çünkü karşılığında risksiz şekilde çok kazanç elde edeceklerine inanıyorlardı. Eğer siz ponzi olmayan bir sistem kurarsanız bu karşılığı vaadedemezsiniz ve kazanç da risksiz olmaz. Haliyle Türkiye'nin hayvancılık sorununu çözecek bir fon oluşturamazsınız.

Ancak işin hem güzel hem de kötü tatafı olarak hayvancılık sorununu çözmek için sıradışı bir çözüme ihtiyacımız olmaması. Sorun istenirse gayet konvansiyonel yöntemlerle de çözülebilir ancak ülkenin uzun vadeli politikalarında hayvancılık yok demek ki.
  • akhenaten  (15.08.24 14:18:45 ~ 14:19:56) 
Çözülmez.legal olursa kooperatif oluyor. Ülkemizde konut yapımında denendi olmadı. Kooperatifzedeleri duymuşsunuzdur.
Ayrıca hayvancılık ülkemizde yüksek et fiyatlarına rağmen çok karlı bir sektör değil. Saman bile yurtdışından ithal ediliyor çünkü.

  • parka  (15.08.24 14:51:28) 
Hayvancılğkla uğraşacak adam bulamıyoruz, bu yüzden çiftlikler afganlara emanet.


  • abbabaabbaababbabaababbaabbabaab  (15.08.24 17:46:01) 
Mantıklı değil.
Mesele hayvan veya bir ürünse sanal değil gerçekten "var olması" lazım. Temeli belirsiz birden bire büyüyen ve dijital ortamda ekranda görünen piksellerle yatırım olmaz iş dönmez.
Bir yerde patlıyor.

Kriptonun da hali ortada. Bağlı olduğu medya olmasa, sermaye sahipleri destek vermese belli ki o da bu derece büyümeyecekti.

Çiftlik bankta her şeyi tosuncuk dedikleri bir şahsa yıktılar.
Doğrusu bu olayda sadece bir kişinin adının konuşulması da saçma geliyor.
  • diyecevaplandı  (15.08.24 19:10:58) 
asıl mesleği, yaşam standartı çiftçilik olmayan kimse o tür bir işletme işletemez.

hayatının o olması lazım.

diğer türlü satar herşeyi faize basarsın.

youtube'da çok video var bu konu ile ilgili.

yani olmaz.
  • duyurukullanıcısı  (15.08.24 19:25:09) 
Samanın ithal edilmesinin veya içerde üretilmesinin cok birseyi değiştireceğini sanmıyorum. Ben cok taraftari olmasam da düşük maliyetler otomasyonla vs geliyor. Bizde standart köylü o tarz atraksiyonlara girmiyor. Bir de herkes çocuğu masa basinda is yapsin, memur olsun vs istiyor. Kimse kiz bile vermek istemiyor hayvancilikla aktif uğraşan birine. Pis is, aklini kullanan iyi kazanır ama bokla pislikle uğraşmak kolay degil.


  • mbond  (16.08.24 00:58:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.