[]

hakikaten ekşinin geldiği durum

eksisozluk.com

şu ciddi başlıkta en beğenilen entry'e bakayım dedim, golgebeyi nickli birinin entry'si çıktı.

bu nasıl upvote alıyor ? 200 entry içinde birinci geliyor!

daha elit bir platform aramak için yeterli bir sebep değil mi ?

öneri varsa alabilirim; haberlerin hızla paylaşıldığı ve aklı başında insanlarca makul olarak, küfürsüz değerlendirildiği bir yer var mı ?

edit: @kaleci, 2000'lerde de pubmed değildi, ama arada uçurum var..

 
Ekşideki ortam inanılmaz kötü şu an esas korkuncu bence ordaki bu ortamın farkında olmayıp bir başlık altında düzenli her gün selfielerini koyan insanlar var, umurlarında değildir belki ama güvenli ve steril bir ortam değil. Birkaç ay kadar öncesi de pedofili bir yazar vardı hala bulunamdı böyle hasta tiplerin çoğunlukta olduğu bir mecrada fotoları biriktip başka yerlerde kullanmayacağını kimse garanti edemez.

Edit; hatta ben bazı kadın nicklerinin fake dolandırıcı hesabı olduğunu bile düşünüyorum çalıntı fotoğraflar yükleyip milleti dolandırıyor bile olabilirler her tip var :D
  • titanic kemancısı  (14.08.24 22:34:38 ~ 22:47:08) 
Ekşi Sözlük PubMed değil yapısı gereği o entry'nin üstte olması normal.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (14.08.24 22:35:02) 
Maalesef her gün kadın düşmanlığı konusunda ar-ge yapılan bir yer haline geldi.


  • marla is in my head  (14.08.24 22:44:36) 
Bir zamanların aydınlık penceresi sayılabilecek sevgili Sözlük, boka saplanan ülkemizin minyatürü olmaya devam ediyor. Neden şaşırdınız ki?

Dahil olması son derece kolaylaşan, trollerin çerez alır gibi hesap satın alıp örgütlendiği, reklam entrylerinin gırla olduğu, başlıkları günlük gibi kullananların yazar yapıldığı bir mecrada nitelikli insan azınlık olmasın da ne olsun?

Sözlük yönetimi zaten toplum içinde karşımıza çıkmaktan çekinecek, azınlık ve hastalıklı, uç karakterlerin çürük zihinlerini açıkça sergilemesine ortam ve imkan yaratmaya da baş koymuş gibi destek üstüne destek sağlıyor.

Kadın düşmanlığı, hayvan düşmanlığı, pedofili, ırkçılık, bilim karşıtlığı, komplo teorilerinin ustası ve küresel oyunları minicik beyinleriyle pıtır pıtır çözüveren büyük oyuncular, Atatürk'e hakaret ve iftira... Yazılmış iki tanımsız siksoktan daha fazla sıkıntı var orada.
  • duygusalatasi  (14.08.24 22:56:06) 
Ekşi sözlük artık yeni incisözlük oldu.
Burası da aynı yolda gidiyor.
Bende geçen gün aynı şekilde yeni platformlar araştırdım. Ama herkes sadece reddit sub ı verdi.
Artık maalesef tüm internet kullanıcıları olarak entelektüel içerik değil dedikodu peşinde koşuyoruz sanırım. Elle tutulur bir tane bile öneri alamamıştım ben.
  • zimbirik  (14.08.24 22:56:23) 
Küresel medya, küresel ilaç şirketleriyle ve bir çok kurumlarla , prof.larla el ele kol kola küresel korku yaydılar. O dönem kâr yapanlar ve bunların sebebiyle dükkan kapatanlar, zarar edenler belli zaren.

Meselede haklı bile olunsa küfür taraftarı değilim asla.
Bakıyorum da adam dayanamamış artık.
  • diyecevaplandı  (14.08.24 23:38:01) 
Ekşi sözlük artık bir ticarethane, kutsal bilgi kaynağı değil.

Her gün sözlüğe girerim, badilerin enteylerine bakarım, 20-30 aktroll ve dandik troll engellerim, sigara gibi ne kadar dandik hale gelse de bırakılamıyor.

Buna rağmen sol frame çöplük.
  • kimlanbu  (15.08.24 08:55:06) 
engelle engelle bitmiyorlar.
duygusalatası +1 kimlanbu+1

  • unalub  (15.08.24 09:09:00 ~ 09:09:28) 
marla+1
her sözlüğe baktığımda kadınlarla ilgili düşmanlık ve nefret içerikli entryler görmekten bıktım.

  • deartheodosia  (15.08.24 09:45:40) 
Ben olimpiyat döneminde anladım; sözlükte çok iyi insanlar var ama bunlari bulmak için onlarca adam engellemek lazım. Eksinin seviyesi de ülke ile aynı şekilde ilerliyor malesef.

Kimlanbu doğru demiş.
  • logisticsmanager  (15.08.24 10:21:43) 
Cevheri Güven video ile açıklamıştı durumu. İletişim başkanlığı'nda ekşi sözlük departmanı oluşturduğunu söyledi. Onlarca troll sözlükte farklı farklı nickler alarak entry giriyor. Ekşi sözlük yönetimi bu durumu mecburen kabul etmiş aksi halde sözlük tamamen erişime kapatılacakmış. Bu durum yönetimin ayrıca hoşuna gidiyor olabilir, daha fazla etkileşim alıyorlar.


  • HellKeePer  (15.08.24 13:32:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.