[]

Otel odası yatırımı?

Instagram'da şöyle bir şey gördüm.

Proje hakkında bilgisi olan var mı?

Daha önce Sinpaş'ın arsa vs. projesi vardı ama patladı sanırım onlar mesela.

hizliresim.com

 
Jet Fadıl'ın Caprise Gold Hotel projesini çağrıştırdı.
Esenler otogarının orada milletin hayallerinin gold mezarı gibi dimdik ayakta dururdu, hala duruyor mu bilmem.

Ama düzgün bir kuruluşsa güzel bir yatırım olur.
  • Mirket  (12.08.24 14:31:21 ~ 14:55:24) 
Belki biliyorsunuzdur. Sagdan soldan yaşlı emeklileri toplayıp devremülk kakalamaya çalışma gibi bir olay var. Çıkmak istesen çıkamıyorsun. Yok kiraya verelim diyorlar. Kiracı yok derler. Hadi geleyim bir hafta ben kalayım dersin şuan inşaatta bakımda derler. Her ay aidat adıyla dünya para alırlar. Bu da bana devre mülk olayının otel odası şekline uyarlanmış hali gibi geldi. Aman diyim. Araştırmadan sözleşmeyi çok net okumadan avukat destegi olmadan bu işlere girişmeyin.


  • limonlu eksi  (12.08.24 14:31:29) 
üstteki arkadaşlar +1000

yalovaydı galiba, yakın zamanda küçük bir ilin termal otellerinde böyle vurgun yapmışlar. 50 milyonluk vurgun diye geçiyordu haberlerde. sanatçılar şarkıcılar, el atmayan yokmuş
  • titanyum22  (12.08.24 14:51:53) 
devremülk işi bile dolandırıcılığın sınırlarında gezerken, jet fadılın modelinin dolandırıcılık olmaması şaşırtır.
kimse kimseye havadan para vermez, kaçarak uzaklaşırdım ben olsam.

  • stimpak  (12.08.24 15:37:58) 
devremülklü, otel odalı hiç bir işe girme.
tanıdığım bu şekilde aldı, otel kullandırtmıyor, elindeki belge geçersiz, tapu dedikleri şey yalan dolan, alan kişinin oğlu avukat olduğu halde senelerdir davaları sürüyor 10 sene olmuştur.
birde bunların yurtdışılı versiyonları var kaçarak uzaklaş, her sene bir ton para istiyorlar vermezsen o zaman şu kadar daha öde yüksek döneme alalım daha iyi yere alalım diye diye tonla para kopartıyorlar.
  • eja  (12.08.24 16:25:03) 
point bornova'nın üstündeki binaya mı yapacaklarmış bunu :)

net vurgun abi hiç bulaşma, görseli bile sil telefonundan.

kavuklar inşaata aitti, darbe girişimi sonrası el konuldu bütün mallarına bunların. zaten folkart da o günden sonra kasıp kavurdu ortalığı. neyse o gün bugündür tek bir çivi dahi çakılmadı buraya. en son kaldığı haliyle bıraktılar. altında avm var. burası daha önce faaliyete geçtiği için hala açık ama oraya bile tek bir iyileştirme dahi yapılmadı. atıl bir avm olarak duruyor, ki çok büyük yatırım yapılmıştı. her şeyi son sistem, en kaliteli ürünler kullanılmış avm'de.

bunca zaman boş kalan bina geçti herhalde birinin eline, onlar da işletme derdinde değil çarpma peşindeler belli ki. orada faaliyete girecek bir otelin olacağından dahi şüpheliyim.
  • air  (12.08.24 17:42:49) 
Nef Arsa’ya gir. Öğrenci yurdu yapıyorlar, 18m2 odanın kirası senin ve bir satılık durumu olursa arsa payın var. Hem de taksitle, yapılabilecek en iyi yatırımlardan.


  • gabe h coud  (12.08.24 18:17:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.