[]

Şöyle bir olayı nasıl şikayet edebiliriz?

Restorandasınız sipariş vereceksiniz ama garsonun burnu havalarda, triplerde sipariş veriyorsunuz duymamazlıktan geliyor falan dükkan sahibi de oralarda az çok farkındadır yani

Dükkan sahibine şikayet edemeyeceğimize göre ne yapabiliriz?

Ya da edemez miyiz?

 
Adamın kendi mekanı neticede ne yaparsanız nereye şikayet edersiniz edin hiç bir sonuç alamazsınız.


  • limonlu eksi  (12.08.24 03:38:19) 
Siz şikayet edin. Onun ilk hatası değildir ne de olsa daha önce de benzer şikayetler olmuştur.
Sizin şikayet, onun adına bardağı taşıran son damla da olabilir.

Ayrıca o garsonun gözünün önünde başka bir garsona bahşiş verin.
  • diyecevaplandı  (12.08.24 06:24:25) 
Sipariş vermeden kalkar giderim. Herkes yaparsa görürüm havalarını.


  • kimlanbu  (12.08.24 08:31:52) 
Sikayet et patrona sonra senaryoyu yaz iste biz surekli geliyoruz artik gelemeyecegiz cunku acayip rahatsiz olduk falan adam cok saygisiz nasil calistiriyorsunuz fln abart kökle. Ona ayar cekerler


  • Zetnikov  (12.08.24 09:11:10) 
Haftada bir gittigimiz bir kebapci vardi. Disardaki masalara garsonu cagirmak dert oluyordu. En son bir keresinde tek gittim, patron da disarda oturuyordu, benim cabalarimi gordugu halde hic mudahale etmedi, artik nasil dinamikler varsa bilmiyorum. Velhasil dogal olarak kalktim gittim.


  • mbond  (12.08.24 09:34:52) 
mekan mi yok yemek yiyecek? kimsenin ego sisirmek icin embesil tavirlarini cekemem. kalkar giderim.
yemegim vakitlice gelmiyorsa ve serviste baya sikinti görüyorsam (mesela kirk dk oldu siparis vereli ama yemek yok ortada, sikayet edip söylenince garsonlar hala orali bile olmuyorlar) gene kalkar giderim. para falan da ödemem.

  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (12.08.24 11:08:57) 
Patron durumun farkında degilse, geri planda o dükkandan hayır gelmez. Temizlik malzeme kalitesi vs vs.

Böyle bir tavır hissedersem kalkarım hiç umrumda olmaz, bir daha da ugramamam. Para veren benim tercih hakkı benim sonuçta.
  • Fritz-X  (12.08.24 11:23:03) 
ne şikayet edeceğim ya basar giderim


  • sizofren06  (12.08.24 11:53:12) 
kalkar giderim hiç muhattap olmam.


  • orpheus  (12.08.24 12:02:48) 
Ben bunu şikayet etmem anlayacakları dilden konuşurum. O da sökmezse kalkar gider ve Google'da, o işletmenin sosyal medyasında ve aklıma gelen her yerde de kötülerim.


  • muhayyer divan  (12.08.24 13:36:00) 
google haritalarda yorumla, ek$ide başlığı varsa altına yorumla. $ikayet konusunu da çok da kaale alacaklarına inanmıyorum ama, etkiye tepki vermek en mantıklısı olur.


  • gneral  (12.08.24 14:39:55) 
muhattap olmadan kalkar gider sonra da google'dan 1 yıldız veririm.


  • birmilyonunvarmi  (12.08.24 15:25:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.