[]

Arkadasinizin durduk yere tatil video resimlerini atmasindaki amac nedir?

Aylardir gorusmedigim bir arkadas var 2 gun once beni aramis bende geri aradim oyle sohbet ettik

2 hafta sonra bana whatsapp tan tatil yaparken guneslenirken boyle etrafi falan cekmis video resim falan atmis

Yanlista gonderme durumu yok

Amaç nedir sizce

Tatil yapiyorum sen calisiyorsun sicakta zuhahahah kafasi mi var anlamlandiramadim

 
Soylemeyi unuttum herhangi bi yazi yorumda yok direk bu tarz video resim atiyor sadece


  • Zetnikov  (11.08.24 09:55:07) 
instagram kapalı. göremiyorsun, mahrum kalma arkadaşından diye atmış.


  • adivar  (11.08.24 09:59:47) 
Bu duruma kötü niyetli bakmak icin gercekten baya kiskanc olman gerek


  • sonsuz  (11.08.24 10:09:10) 
Çinlilerde böyle bir şey var. İş yaptığım çinliler günaydın ben bugün burdayım bak // diğer gün bak burdayım sen napıyorsun tarzı düzenli mesaj atıp hal hatır soruyorlar. Arkadaş çinli mi? :)

Şaka bir yana diyalogu devam ettirmek istiyor gibi geldi. Laf sokma vs algılamadım ben
  • kojonotsuki  (11.08.24 10:17:08) 
@sonsuz

Kardes adam hic bisey yazmiyor sadece takildigi ortamlari atiyor direk olarak
zaten 8 aydir gorusmuyorduk bana ne adamin guneslenmesinden?
Video atip altina aciklama yapsa eyvallah bisey de yazmiyor.

Simdi ben kiskanc mi oldum?

İyi ozaman ozelden whatsapp numarani at arada bende sana atayim boyle videolar uyar mi sana
  • Zetnikov  (11.08.24 10:18:20) 
ben kötü niyetli bakarım. aylardır görüşmüyor, tatilden 2 gün önce arıyor, pat diye video resim atıyor :) sürekli görüştüğüm birisi olsa ne isterse atsın tabi ama hayırdır 2 gün önce ortaya niye çıktın şimdi niye bunları atıyorsun. instagrama resim koyamayınca ne yapacağını şaşıran birisi olarak düşünürüm ben :)


  • abelardo  (11.08.24 10:19:57) 
@kojonotsuki

Hocam son cumleni okuyunca aklima geldi sanirim bunun dengesiz hareketlerinden herkes bikmis yol vermis arkadasi kalmamis oda bana sarmaya basladi diye dusunuyorum ama hoc kusura bakmasin ilgilenemeyecegim bana da yanlis yapmisti gecen sene
  • Zetnikov  (11.08.24 10:25:08) 
telefonda uzerinde konusmus olabileceginiz bir konu hakkinda bir sey demeye calisiyor olabilir mi?


  • in vino veritas  (11.08.24 10:54:37) 
@in vino veritas

Gecen sene de ayni seyi yapmisti cevap vermemistim ama bu sefer "instagram kapandi ondan mi attin videolari hayirdir" yazdim bu sefer
  • Zetnikov  (11.08.24 10:58:03) 
Aylardır görüşmüyor olmasının sebebi büyük ihtimalle anlatacak bir şeyinin olmamasıdır, insanlar artık çok aktif hayatlar yaşayamıyor. Dert yanmak için arasa bu sefer arayıp dertleniyor hep denirdi.

Herhalde arkadaşınızın konuşacak pek kimsesi kalmadığından sıra size gelmiş. İyi vakit geçiriyor ve bunun üstüne birileriyle laflamak istiyor. Nispet yaptığını düşünmeniz bence abartı olmuş.

Bu kişiye zaten kıl oluyorsanız görüşmeyin, ama ortalama bir arkadaşınızsa konuşun geçin. Neden bu kadar olay olması gereksin ki?
  • akhenaten  (11.08.24 10:59:32) 
senle aynı tepkiyi verirdim
ne alaka arkadaş ne oldu ki falan derdim kendi kendime
takılma geç cevap da verme derim yada gülücük at falan geç
  • basond  (11.08.24 11:30:29) 
Hemen kötü düşünmeye lüzum yok. Akhenaten+1 diyerek lafa gireyim. Çünkü iyi arkadaşlık şayet arada bir tatsızlık yaşanmadıysa değil sekiz ay yirmi sekiz ay sonra bile kaldığınız yerden devam edebilmektier. Seninle paylaşmak istemiş. Keyfin bol olsun yaz geç.


  • alice in potatoland  (11.08.24 11:55:48) 
paylasacak arkadasi yok. senle biseyler paylasip arkadaslik kurmak istiyor. hava atma vs degil, bak ben bos adam degilim, paylasacak seyler yapiyorum, begenirsen yaz, hayatima dahil ol gibi


  • sttc  (11.08.24 12:09:42) 
ben ne güzel diyip geçiyorum, nazar boncuğu yolluyorum ve hemen siliyorum. kıskançlık uyandırmaya çalışılan bir şey olduğu çok bariz. o yüzden o kişilerle fazla samimi olmuyorum.

birde kıllı, esmer fare suratlı çocuklarını atıyorlar. tek kişinin ilgisini çekiyorsa ne olayım. çocuk araba geri geri giderken ayağını ezdirdi halen onu pazarlama peşinde.
  • geveze yazar  (11.08.24 13:45:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.