[]

C vitamini serumları

Herhangi bir faydasını gören var mı? Marka fark etmeksizin soruyorum. Vadettiği gibi cildi parlatma, pürüzleri düzeltme, renk tonunu eşitleme, kırışıklığı azaltma vs. deneyimleyen oldu mu? Bana hiçbir işe yaramıyor gibi geliyor. Çevremde kullanıp beğenen de hiç yok.




 
Rutin falan diyorlar, bir süredir deniyorum yani biraz daha temiz ve düzgün gibi hissettiriyor ama benim asıl amacım güneş lekeleri idi, biraz daha düzgün gibi görünse de yüzüm, mucize yok, plasebo bile olabilir dicem ama o kadar değil.

Rutin mevzusu da şöyle, sabah ve akşam ilk bir yüz temizleyici var, araya sabahları ben bu c vitaminini kullanıyorum ve sabahları sonra yüz güneş kremi (her şeyin dışında kesinlikle kullanılmalı deniyor)

Akşamları ise iki akşamda bir peeling var temizlikten sonra, peeling sonrası nemlendirici, peeling olmayan akşam yine c vitamini kullanıyorum.

Yüze en çok etki eden şey her şeyde olduğu gibi beslenme, beslenmeye dikkat etmeyip su tüketimine dikkat etmedikten sonra anlamı yok pek, geçen yıl zayıflama dönemimde sadece sabunla yüzümü yıkarken yüzüm daha iyi durumda diyebilirim, kilo falan aldık bozuldu yine bir şeyler.
  • atom karincanin torunu  (09.08.24 16:19:04 ~ 16:19:32) 
Güneş kremi retinol c vitamini serumu aha-bha serumlar gerekli şartlar oluştuğunda mucize ürünler ama mesela sigara kullanan biri ne yaparsa yapsın parlak bir cilde sahip olamaz böyle serumlarla.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (09.08.24 16:42:52) 
harikalar. ben rohto kullanıyorum.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (09.08.24 17:22:34) 
sabah organik elma sirkeli su cilt parlatma vb etkilere sahip.
bir de elma sirkesi veya limon suyu ile sodayı karıştırıp buz küpü yaparsanız sabahları yüze sürülünce de işe yarıyor.
hayat daha kolay olmalı.
  • janderzel zartanyan  (09.08.24 22:20:26) 
Hocam yanlış anlaşılmak istemem ama bilim araçları sayesinde cildin tolerans gösterebileceği şekilde stabilize edilmiş muhteviyatındaki asit oranı irritasyona neden olmayacak şekilde oranlaştırılmış bir ürün kullanmak yerine içindeki asit oranının ne kadar olduğu belli olmayan cildin hangi katmanına kadar yol alacağı ve bu yolculuğu sürecinde ciltte ne gibi bir hasar oluşturacağı bilinmeyen sirkedir limondur bu tür şeyler kullanmak gerçekten mantıklı mı acaba, neticede biz çoban salatası değiliz hayatı kolaylaştırmak adına bu tür uygulamalarda bulunmak bana çok mantıklı gelmiyor. Ha bu kozmetik ürünleri de kullanmak zorunda değiliz ama kullanmaya hevesimiz varsa bu hevesi yüzümüze sirke dökerek gidermemeliyiz bence.


  • Kaleci Saçlı Yırtıcı Forvet  (09.08.24 22:31:41) 
dr dray işe yaramasının tamamen şans olduğunu söylüyor. o sebeple c vit. aramıyorum ben, saldım.


  • anna sun  (12.08.24 13:31:22) 
dr. dray allah askina önce kendine bir care bulsun :D


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (12.08.24 13:42:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.