[]

Pegasus Check-in işlemi (Yan yana koltuk)

Aktarmali uçuşa yönelik iki tane farklı pnr numaralı bilet var. Bu biletlerin yan yana gelmesi için ne yapılması gerekiyor koltuk satın alınması dışında.
İnternetten check in yapmayıp havalimaninda görevliden rica etsem belki yapabilir ama uçuş gününe kadar check in yapmayıp görevliyi beklemenin de şöyle bir riski var fazla bilet sattıkları için bu s ef er o uçuşa binemeyebilirim. Siz nasıl bir yol tavsiye edersiniz. Check in açıldığında pegasus müşteri hizmetlerini veya havalimanindaki yetkiliyim arayarak çözülebilir mi bu konu



 
aynı anda check in yaparsanız belki bi ihtimal.

havalimanında kesin yardımcı olurlar boş koltuk varsa. ama bazı havalimanlarında check in ve bagaj teslimi görevli olmadan yapılabiliyor. o tarz bi yerde yan yana oturmak zor.
  • jelly bear  (09.08.24 13:43:45) 
aynı saniye bağlanırsanız yan yana verme ihtimali varmış.

telefonla bir şey yaptıramazsınız.

koltuk satın almak ya da kontuarda rica etmek dışında bir çözüm yok.

bu kadar önemli ise biri ücretsiz koltuğa check in yapar, sonraki kişi de ücretini ödeyip onun yanına check in yapar.
  • elorelia  (09.08.24 13:45:09) 
Aynı anda checkin yapıp farklı koltuk gelirse havalimanında görevliden değişmesini rica ediyoruz.


  • sacrilegious  (09.08.24 13:52:04) 
Havalimaninda rica edersiniz ama yer yoksa/hepsi check-in olduysa maalesef olur cevaplari.

Ucakta da rica edebilirsiniz ama sansiniza aile düşerse onlar da ayrılmak istemez.

Para ödemeden ancak risk alip sansinizi denersiniz. Öyle telefonla olsaydi telefonlari durmazdi herkes de böyle yapardi.
  • logisticsmanager  (09.08.24 14:04:05) 
Check-in işlemini havalimanına bırakın, %95 yardımcı olurlar.


  • tss  (09.08.24 14:07:46) 
Havalimaninda yardimci olmadilar bana en son. Degistirmek istiyosaniz ucret odemelisiniz dediler.

Cozum bi pnr i rastgele koltukla check in yapip otekini onun yanina atamak koltuk alarak. Ucretini de paylasirsiniz. Ya da birkac saat yanyana oturmamak.
  • kuehles blondes  (10.08.24 01:58:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.