[]

Arnavutköy'de (havalimanı tarafındaki) ev nereden alınır?

75 yaşındaki babam için Arnavutköy'de 1+1 veya 2+1 ev arıyoruz.
Bütçe maksimum 3 milyon.
Mümkünse site içinde, maksimum 10 yaşında, düzgün çevresi ve yaşayanları olan, krediye uygun, toplu ulaşıma ve markete yürüme mesafesinde nokta atışı bir ev önerisi olursa mükemmel olur.
Nokta atışı olmasa da şurası iyi, şuradan uzak dur dediğiniz mahalle, site, semt vb. öneriler de çok iyi olur.

Teşekkürler.

 
soru bildiğimiz yerden geldi.

kısa cevap: Arnavutköy'den ev değil çöp bile alınmaz rezil bir yer. Kesin alınacak deniyorsa devam edelim.

Bu rezil ilçede herhangi bir güzel mahalle yok hocam. Kötünün kötüsü olarak: Şirindere,Boğazköy,Bolluca mahallelerine hiç bakmayın.

Ben Arnavutköy'e 20 dk mesafede ona bağlı mahalle Hadımköy'de oturuyorum mecburi hizmet dolayısıyla. Oturduğum muhit site bölgesi Toki,kiptaş ve diğer özel siteler var. Market, toplu taşıma vs sorunu yok. İnsan profili de buraya göre idare eder, kısmen memur,thy çalışanı vs var sitede. Hadımköy Vefa Konutları 1 diye aratabilirsiniz.
  • biravekahve  (07.08.24 13:11:28 ~ 13:11:59) 
Sizi arnavutköy'e kim mahkum etti bilmiyorum ama hadımköy semtinde tokilerin oldugu kısim iyidir yukarıda arkadaş bahsettmis vefa konutları tamtürk sitesi kiptaş ve toki de yasayan insanlar iyidir sakin semt ve yabancı sayısı sasirtici derecede az bu sitelerde.

Ama ulaşım kötü, sosyal olanaklar yok cidden yok. 75 yasinda ki kişi aracı olmadan sadece site çevresinde dolaşır o kadar. Yaşlı biri için asosyal ortam oluşturur. Babanızın yaninda refekatci ve araçlı biri olacaksa hadımkoy'ün siteler bolgesi iyidir.
  • Fritz-X  (07.08.24 14:49:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.