[]

Hiç paranormal olay yaşadınız mı

Ne zaman, neden, nasıl...
S.b



 
Almanya’da 2012’ydi sanırım… bir öğrenci grubuyla orman içerisinde güzel bir binada kalıyorduk. Göl vardı bahçe olan kısmın ilerisinde. Bir akşam ecnebi bir çocukla yürüyorduk sakince sohbet ederken göle doğru baktım ve aydınlık bir siluet gördüm, 10-15 sn kadar gördüm sanırım. Hiçbir ışıklandırma yok o civarda, göle birileri girmiş diye düşündüm yanımdaki çocuğa söyledim. Kimse yok dedi, kuş mu gördün falan dedi, biraz daha yaklaştık hala görmedi, görmedi ve siluet kayboldu.
Aklıma geldikçe hala tüyler diken… neydi ki o…

  • megalomaniac  (06.08.24 23:46:40) 
Şimdi buraya yazsam troll derler fakat var. Alası var


  • pavlis  (06.08.24 23:56:13) 
Gece mezarlık önünden geçerken ıslık yemiştim.


  • Bruce  (07.08.24 00:03:47) 
çocukken cemaatin yaz kampına yollamışlardı beni (fetö değil). istemiyordum ama ailenin hatırlı/paralı büyük dayısı masrafları üstlenip gitmemi isteyince annem babam da pek bir şey diyemedi. aslında aktivitesi bol, hiç fena olmayan bir kamptı.

gruplara ayrılmıştık, konteynırlarda kalıyoruz, hepsinde bir "takım" var altı kişilik, üç tane ranza.

bir gece uyandım, lan ses duyuyorum... boğuk ve cızırtılı gibi geliyor ama ibrahim tatlıses'in sesine çok benzettim (anneannem, annem filan ibo show tarzı programları izlediğinden dolayı aşinaydım). yalnız ses sürekli aynı şeyi tekrar ediyor. gecenin kör saati zaten birisi telefonundan şarkı türkü dinliyor olsa bile kusursuzca aynı tek cümle (ne olduğunu hatırlamıyorum, öyle anlamlı bi şey değildi ama) tekrarlanmaz herhalde? üstelik biz çocuklar telefonları belli saatlerde alabiliyorduk, kimsenin yanında telefon olması mümkün değildi.

ben güç bela o geceyi atlattım. bir sonraki sene yine gönderdiler. aynı şey yine oldu sadece bir gece. bu sefer başka bir sesti. bu arada bahsettiğim yer öyle şehrin göbeğinde apartman dairesi filan değil, özel araçla bile en yakın yerleşim yerinden 15-20 dakika sürüyordur en az. o bölgede sadece biz varız, dışarıdan birinin girmesi imkansız, önümüz tepelikti zaten konteynırların orada.

bu iki gece dışında hayatımda asla paranormal tecrübe yaşamadım. eğer kafayı kırdıysam, gaipten sesler duyduysam o da başka hiçbir zaman olmadı. hayal gücü yüksek bir çocuk olarak öyle dini ortamda tribe girip durduk yere kendimi kısa süreliğine hasta mı ettim, ne oldu... bilmiyorum.

normalde paranormal şeylere inanmam, olsa da biz görmeyiz diye düşünürüm. insanlar modern çağdan önce uçsuz bucaksız yerlerde geceleyin bir tane ışık olmadan yaşamışlar, öyle ortamda insan peygamber de görür hayalet de görür bence, ben özellikle köylerden veya geçmişten çıkan "paranormal" hikayeleri biraz buna bağlıyorum.

ama işte hala o gece ne olmuş olabileceğine dair en ufak mantıklı açıklamam yok. ses sanki çaprazımdan, konteynırın önünde geliyordu ama asla hiçbir şekilde tıkırtı, insan sesi vs. duymuyordum. aynı tek cümle, boğuk ama anlaşılır, tekrarlıyor kusursuzca. aynı şey o kalışımda (10-11 gün) bir daha asla olmuyor. bir sonraki yıl, aşağı yukarı aynı günlerde (hatta belki tam olarak aynı tarihtir, bilmiyorum, çünkü dönemleri aralık olarak aynı tarihlerdi) aynı şey tekrar sadece bir geceliğine oluyor.

şimdi eğer birisi böyle inanılmaz bir şaka yaptıysa... telefonlarımızın olmadığı bir ortamda, katılımcıların farklı olduğu bir organizasyonda İKİ SENE ÜST ÜSTE aynı formatta şakayı kim, nasıl yaptı?

yok eğer ben üşüttüysem neden deliliğim yahut paranormal aktivite sadece iki geceyle sınırlandı? çocuktum. ama ne gaipten ses duydum bi daha (veya öncesinde) ya da ciddi bir psikolojik rahatsızlık yaşadım.

gerçekten anlamıyorum. o iki gecede ne olduğunu bilmeyi çok isterdim.
  • mark greg sputnik  (07.08.24 00:40:08) 
asteroid gözlemi yaparken ufo görmüştüm. 10-15 dakika kadar izledim.


  • orpheus  (07.08.24 22:43:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.