[]

Kedi kafesi

Merhaba,

Hareket etmemesi gereken kedim için kaça kaçlık bi kafes almalıyım ? 120x75x84 çok mu büyük olur ?


 
hic mi hareket etmeyecek hayvan? neden ki?
bence cok büyük degil. en azindan icinde oturabilsin, ayaga kalkabilsin. uzanip yatabilsin.

  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (06.08.24 14:46:55) 
Ayağı kırık olduğu için hareketi kısıtlı olması gerekiyor


  • blue_heart  (06.08.24 14:48:18) 
o halde iki tane siparis ver. bir bunu, bir de bir tik daha kücügünü. birini yollarsin. en azindan denersin.
gecmis olun :(

  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (06.08.24 14:51:19) 
bence büyük değil. hareketsiz kalacak diye de hiç yürümeyecek değildir herhalde. bunalmasın hayvan. ama siz daha iyi bilirsiniz, belki veterinwre sorabilirsiniz.

geçmiş olsun bebeğe.
  • art cat chocolate  (06.08.24 19:42:15) 
Bacağı kırık yavru kediye duşakabin içerisinde bakmıştım. Daha büyük boy kediye ise evde eşyaları devirerek alan yaratmıştım. Ayağı kırık diye hoplayıp çıkamıyordu. Daha da büyük kedi olsa kapalı küçük balkona koyardım sanırım. Kum, mama ve su kabına da yer olmalı diye düşünüyorum.


  • boyalı kuş  (06.08.24 23:42:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.