[]

Banka çalışan promosyonu ne kadar ki tahminen

Özel sektör de bir şirket demiş ki zam yok ama banka size 3 yıllık promosyon verecek
Herkese de eşit olacak
Tahminen ne kadardır bu?
Garanti bankasından alınıyor

 
yıllık 5-10 bin
şirkete göre değişir. daha da yüksek olabilir

  • jelly bear  (05.08.24 13:02:13) 
3 yılda bir verilen promosyon sizin hakkınız. Zam ile takas teklifi gaddarca olmuş. Tek seferlik 10-20 bin olur maks.


  • ruhen hastayim ben  (05.08.24 13:45:11) 
İyi maaşlar ödeyen bir şirket bu yıl Ocak ayında 3 yıllık promosyon olarak 44 bin lira yatırdı.

Promosyon miktarı sanırım sadece maaşların ne kadar olduğuna bağlı değil. Şirketin bankayı ne kadar kullandığı, ne kadar büyük paraların banka üzerinden geçtiği, beklediği ile de ilgili olsa gerek.
  • michael_knight  (05.08.24 15:17:19) 
Kurumun çalışan sayısı burada
önemli faktör.
Ona göre promosyon da artıyor.

Kuruma bağlı bütün şubeler tek bir yerden değil de, il bazındaki her yönetim banka ile anlaştıysa promosyonlarda da farklılık olabiliyor. En yüksek promosyon alımı tek bir yerden alınan kararla olmalı.

Diğer yandan çalışanların az almasının sebeplerinden biri de kurum yöneticilerinin bankalarla arka plandaki özel anlaşmalarının olduğu da ara ara internette dile getirilen şeylerden. Çalışanın alacağı 20.000 TL ise 15.000 TL de eline geçebiliyor aradaki fark malum. Marabaların 3'ün birini alması gibi bir durum.

kendim, bu parayı araştırıp muhtaç olduğuna karar verdiğim yerlere taksim ederek dağıtıyorum.
  • diyecevaplandı  (05.08.24 18:22:14) 
Biz geçen yıl 50 küsur aldık. Bazı şirketler -ki benim çalıştığım şirket böyle yaptı - bankanın verdiği promosyonun bir kısmını cebe atıyor.


  • auroraaurora  (05.08.24 19:23:16) 
şuan bankalar ile promosyon pazarlığı aşamasındayız o yüzden iyi biliyorum :)

senelik kaç maaş veriyorlar, toplam maaş tutarı ne kadar, ayın kaçında maaş ödüyorlar, kaç gün içerde kalır para. bunlar önemli. bir de tabi firmanın banka tarafında iyi, paralı bir müşteri olması da çok etkiliyor.
  • delidir yakalayin  (06.08.24 08:38:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.