[]

İnançla ilgili youtube kanalları

İnançlarla ilgili tarafsız bilgi veren, olayları detaylı ele alan youtube kanalları arıyorum. Diamond Tema’nın birkaç videosunu izledim konuları güzel, ele alış şekli de iyi ama çok fazla tekrar yapıyor konuşurken. Mesela Tevrat videosunda aynı şeyi söyleyip duruyor dakika başı ve gına geldi kapamak zorunda kaldım.




 
Konuyla tam bağlantılı değil ama bir bölümünü kapsıyor diye yazıyorum

Hristiyanlık mezhepleri ve bunlar arasındaki farklarla alakalı olarak ready to harvest diye bir kanal var. Kanal sahibi tarafsız aktaracağım diye ant içmiş. Görsel açıdan baya anlaşılır anlatımları var.
  • akhenaten  (05.08.24 10:16:49) 
Bilimsel bakan biri var: caner taslaman


  • halk  (05.08.24 11:48:18) 
Tarafsız nasıl olabilir ki? Herkes içinde doğduğu toplumun dininin, aklıyla hak din olduğunu bulduğunu iddia ediyor. Hrıstiyanlığı bırakmış bir tiktokçu ateist, filistin olaylarından sonra islama ilgi gösterip araştırmaya başlamıştı. Herhangi bir dinin hak din olduğunu kabul edebilmesi için şu 3 objektif kriteri şart koşmuştu :

vt.tiktok.com

Ve araştırmalarından sonra islamın bu kriterleri sağlamadığını gördü. Hala ateist.
  • summerof69  (05.08.24 12:30:12) 
Evrensel kilise

Bu adam cok guzel anlatiyor hristiyanlik ve anti hristiyanlik konularini
  • Zetnikov  (05.08.24 12:31:04) 
  • Amaranta ursula  (05.08.24 13:15:16) 
önerebileceğim bir kanal yok. sadece caner taslaman değildir demeye geldim. bir de şunu söyleyebilirim: araştırma yapma, okuma amacı karşı tarafı anlama değil de karşı taraftaki mantıksızlıkları ortaya çıkarma olan kişileri bu tarz meselelerde çok dinlemeyin.


  • stronzo  (05.08.24 19:12:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.