[]

oturum olmadan yurt dışından kredi kartı alınabiliyor mu?

ülkemizde yurt dışı harcamalarına taksit yok. tabii ki böyle bir şey olsa herkes kullanır ancak yurt dışında yapacağımız harcamaları taksitlendirmek için gittiğimiz herhangi bir ülkeden kredi kartı almak mümkün mü?

soru biraz saçma farkındayım, oturum ve güvence olmadan bu imkansız bir şey. hani farklı bir bilgisi olan duyurucu vardır belki.


 
diğer ülkelerde kredi kartı taksit olayı nasıl oraya hakim değilim ancak banka hesabı açmanız için dahi orada ikametiniz olması gerekiyor (belki okyanus ötesinde istisnalar vardır)


  • jülsezar  (05.08.24 09:36:37) 
Avusturya'da hayır.


  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (05.08.24 10:22:30) 
Sanmıyorum, oturumu olanlar için bile birkaç yıl geçip kredi puanı oluşmadan kredi kartı almak zor ve taksit yaygın değil. Türkiye'deki gibi faizsiz peşin fiyatına taksit anca paypalda gördüm bankalar hep yıllık yüzde bilmemkaç faizle bölüyor.


  • nhk ni youkosu  (05.08.24 10:33:02) 
Istisnalar haric oturum olmadan Turkiye'de bile kredi karti alinamiyor :)

Yurt disi icinse kredi karti alabilmeniz icin once bankada hesap acabilmeniz lazim. Oturum olmadan o bile zor ve zaman alan bir surec.

Yabanci kredi kartiniz olsa bile kredi kartina taksit olayi hic yaygin degil, hic gormedim. Sadece buyuk harcamalarda (mobilya vb) araci finans kurumlari ustunden taksit yapiyorlar, onun icin de ilgili ulkede gelirinizi gostermeniz gerekiyor.

Yetkili agizdan bonus: onedio.com
  • sertac akin  (05.08.24 11:20:01) 
Hayır, oturum olmadan hesap da açamazsınız, ki hesap açmak bizdeki gibi 2 günde olmuyor bin tane soru soruyorlar ve 2-3 hafta sürüyor. Kredi kartı da aynı şekilde ki belirtilmiş zaten bizdeki gibi taksit olayı yok.


  • tuborg yesili  (05.08.24 11:23:55) 
Bu arada kredi kartına taksit olayı var. Yani şöyle, amazon ya da başka firmalar taksitle ödeme seçeneği sunuyorlar ama bu durum pek yaygın değil eğer bahsedilen taksit buysa. Ancak kredi kartınızla alılveriş yaptığınızda, borcunuzu hemen o ay kapamak zorunda değilsiniz, asgari tutarı da yatırabilirsiniz ya da dilediğiniz kadarını ve bu da bir nevi taksit olmuş oluyor.
Kredi kartı ama kolay verilmiyor. İşverenin adına, adresine kadar soruyorlar.

  • konusma ben konusuyorum daha bitirmedim  (05.08.24 11:52:51) 
Ben oturum iznim olmadan Amerika’da banka hesabı açtırmıştım öğrenci vizesiyle. Prepaid kredi kartı alanlar da vardı oturumsuz.


  • vedatchilipeppers  (05.08.24 17:54:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.