[]

Vize basvurusu icin banka hesap dokumani

Maas hesabima asgari ucret yatiyor.
Elden aldigim ustunu ise o hesaba yatirmiyorum.
3 aylik banka dokumani istediler.
Birikim hesabimi gostersem olur mu?
Son 1 senede kayda deger bir giris cikis olmadi oraya ama.
Icinde iyi bir rakam var.
Hic giris cikisi olmayan sabit bir hesap bu falan derler mi diye cekindim

 
Ben birikim hesabımı da gösterdim. Benim de son 1 yılda hareket yoktu ama neticede bana ait bir hesap ve içinde para var. Göstermelisiniz.


  • Amaranta ursula  (04.08.24 22:25:33) 
ben her seferinde tüm hesapların dökümünü veriyorum. zaten sigortalı çalışansan maaş hesabını da özellikle istiyorlar. o yüzden maaş hesabının dökümanlarını da mutlaka ekle.


  • tepedeki psychedelic adam  (04.08.24 23:02:59) 
ben hiçbir zaman maaş hesabımı koymadım, birikim hesabımı koydum. hatta varsa altın hesabı, borsa'daki kağıtlar vs. de olur.

maaş hesabını niye koyayım ki zaten maaş bordrosu istiyor? şirket evet bu bizim çalışanımızdır kağıdı veriyor, maaşı budur diye bordroyu veriyor. ekstra maaş hesabını vermek manasız geldi.
  • gitdaddy  (05.08.24 11:52:23) 
maas hesabi duzenli gelir icin, diger hesaplar da bak benim aslinda bu kadar param var demek icin diye degerlendiriyorum ben her zaman.


  • bay b  (05.08.24 11:55:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.