[]

Yeni araba sorusu

Max bütcem 1.2 milyon. 0 c3 aircross shine paket almayı düşünüyorum. Buna alternatif şunu al, ac’de şu sıkıntılar var diyen var mıdır acaba? Bir fiyat bandında 2-3 yaşlarında önereceğiniz bir araba olur mu? Şimdiden teşekkürler.




 
suv şart mı?

1.2 milyona nerdeyse sıfır, garantili 2 yaşında toyota corolla 1.8 hybrid'ler var. sorunsuzluk abidesi bi motor, marka. performans/güvenlik idealin üstü.

bence fıstık gibi bi seçenek ama çok kişisel bir tercih tabii.
  • gitdaddy  (04.08.24 20:41:41) 
Suv şart değil güzel bir alternatif olursa değerlendiririm. Corollaya da bakayım bir


  • housedaki topal doktor  (04.08.24 20:46:22) 
Corolla demeye gelmiştim


  • mirty  (04.08.24 23:17:07) 
Üstüne biraz daha para koyma imkanınız varsa yine 0km MG HS önerebilirim. Başta abim olmak üzere yakın çevremde bu aracı kullanan ve çok memnun olan insanlar var, ben de abimden dolayı arada kullanma fırsatı buluyorum ve beni de fazlasıyla tatmin ediyor. Bir bayiye gidip inceleme fırsatınız varsa alıcı gözüyle incelemenizi önerebilirim.

MG önerme sebebimi de şöyle açıklayayım; "1.2 Puretech" PSA grubun(Citroen) kullanmakta ısrar ettiği fakat ciddi sorunları olan bir motor. Trigger kayışı yağın içinde çalışıyor ve kayışın üstünde kuruyan yağ, kayışın normalden daha erken zamanda yıpranmasına neden oluyor ve ihmal edilmesi halinde aracınızın motoruna geri dönüşü olmayan zararlar açabilir.
Sözlüğü biraz dolaşırsanız bu motoru kullanan Peugeot araçların daha 100bin km yapamadan motor yediğini ve bundan dolayı araç sahiplerinin mağdur edildiğini görebilirsiniz.

Dizel olmadığı sürece Fransız araçlarıyla aranıza biraz mesafe koymanızı öneririm. Onun dışında alakasız bir öneri olacak ama, aracın düz vites olması problem olmayacaksa Dacia Jogger'ı da incelemenizi öneririm.
  • b30wu7f  (05.08.24 09:20:01) 
T-cross var o fiyatlara. Onu da düşünebilirsiniz. Mini suv diyebiliriz. Ufak tefek ama her işinizi görür.


  • messor  (05.08.24 14:08:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.