[]

fotoğraf makinesi

kendimce bi heves edindim, özel anlarımı gezdiğim yerleri kendi çapımda fotoğraflamak istiyorum. böyle bi amaç için hangi fotoğraf makinesini önerirsiniz?




 
Cep telefonu yeterli. Sadece bazı ayarlamaları iyi bilmek lazım.


  • diyecevaplandı  (04.08.24 19:53:47) 
şu an hobi için 35mm eski bi Canon A1 vs. almak cool olabilir açıkçası. Çıkan fotoğraflar da tatmin eder ama pahalı olur. (film + banyo + tarama)

Dijital olarak son birkaç yılın amiral gemisi telefonları gayet iyi. DSLR veya aynasız bir makine alsan çok daha detaylı keskin fotoğraflar çekersin ama açıkçası akıllı işleme özellikleriyle telefonlar güzel işler başarıyorlar. Leb demeden leblebiyi anlayıp kaydediyor. Makinede raw çekip işlemen lazım, ek olarak alan derinliğiyle ilgili şeyleri lensle halletmen lazım, mesela düşük ışıkta hem arkası hem önü net olsun turistik foto çekeyim desen zor. O yüzden dijital olacaksa telefon, makine olacaksa bi anlamı olsun film olsun derim ben.
  • nhk ni youkosu  (04.08.24 22:26:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.