[]

Stanley quencher h2.0 kullanıcıları?

Selamlar herkese. Ben bu termostan sipariş verdim, yakından görmemiştim hiç de. Kargo geldi baktım şimdi, pipetli veya pipetsiz kullanılabiliyormuş. Pipetsiz ağız kısmı geniş geldi bana, rahat içilebiliyor mu? Pipetli kullanırsam sürekli, vaadettiği sıcaklığı-soğukluğu sağlayabiliyor mu? Pipetin etrafı silikon ama sanki ordan hava alır ve işlevini yerine getiremez gibi geliyor. Bahsettiğim model bu bu arada.

www.kutupayisi.com


 
Bu tip termoslar soguk icecekler icin daha uygun bence. 7 saat sicak tutma olayi Stanley'in diger termoslarina gore cok iyi bir permormans degil, bunu sebebi de miminal de olsa hava akisinin devam etmesi ve kapaginin metal vakum olmamasi. Plastik pipetle sicak icecek icmek de cok keyifli olmayacaktir, bahsettiginiz gibi pipetsiz secenegi de biraz buyuk sicak icecegi direkt icmek icin.

Bence su ve soguk icecek icin kullanilacaksa guzel bir secim ama sicak icin tavsiye etmem.
  • pike  (01.08.24 20:33:28 ~ 20:34:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.