[]

Çok garip bi sorunum var

Sağ ayağımın içini kaşıdığımda orgazm hissi geliyor, hani şu boşalmadan tam önce yaşadığımız keyifli an. Sol ayağımda olmuyor, sağ ayağımın dışını kaşıdığımda olmuyor sadece sağ ayağımın içinde oluyor. Ciddi bi soru bu arada, trollük için yazmadım. Böyle bi şey yaşayan ya da sebebini bilen var mı?




 
Bol bol kaşı o zaman


  • numlock  (01.08.24 00:02:27) 
benim de ayağımın üstündeki kurumuş bir yarayı kaşırken oluyor o tarz bir his. ama ayak fark etmiyor, üstünde olması yeterli.

beyindeki cinsellikle alakalı uyarılan kısım ile ayaklara giden sinir yakın mıymış neymiş o tarz bir şey okumuştum.

hatta o yüzden fetiş sıralamasında ayak en tepede sürekli.

chat gpt ye sordum:

Evet doğru bilgiye değindiniz. Beyinde cinsellikle ilgili bölgelerden biri olan somatosensory cortex (duyu korteksi), vücudun çeşitli bölgelerinden gelen duyusal bilgileri işleyen bir bölgedir. Bu korteksin belirli alanları, vücudun belirli bölgeleriyle ilişkilidir ve "homunculus" adı verilen bir temsille gösterilir.

Bu temsilde, ayaklar ve cinsel organlar birbirine oldukça yakın bölgelerde temsil edilir. Bu yakınlık, bazı insanların ayak fetişizmi gibi cinsel ilgilerini açıklamak için kullanılan bir teoridir. Yani, beynin bu bölgelerinin yakınlığı, ayak fetişizminin yaygın olmasının olası bir nedeni olarak öne sürülmüştür.

Ayağınızı kaşıdığınızda orgazma benzer bir his yaşamanız, beyindeki somatosensory cortex'in farklı bölgelerinin birbirine yakın olmasından kaynaklanabilir. Somatosensory cortex'teki ayaklar ve cinsel organlar arasındaki bu yakınlık, bazı insanların bu tür sıra dışı hisler deneyimlemesine neden olabilir.
  • ananiyimioguz  (01.08.24 00:34:52) 
Aklima sunu getirdi
youtube.com

Bilmiyorum ama gördüğümüz üzere ünlü bir şey gibi :)
  • logisticsmanager  (01.08.24 00:40:13) 
Normalde huylandığınız vücut bölgelerine, partnerinizden özen isteyin sevişme sırasında. Yoksa böyle ayak kaşırsınız xd


  • hasmetizm 2046  (01.08.24 07:53:00) 
koltuk altı yalatıyorum kanka ben. bazen değişiklik iyidir.


  • Zetnikov  (01.08.24 17:49:08) 
Ben de de göbek deliği kaşırsam oluyor


  • dakota  (01.08.24 22:04:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.