[]

Bookingte ücretsiz iptali kullanıp sonra aynı odayı iadesiz tutma

Böyle bir şey yapabiliyor muyuz? Şu an kesin gidip gitmeyeceğimiz belli değil ama güzel bir otel bulduk. İadesiz fiyatı 60 euro daha ucuz. Şimdi iadeli odayı tutsak gidiş tarihmize yakın iptal edip iadesizi tutsak oluyor mu?




 
Aynı odayı üst üste iptal edip tutmuşluğum var. Sistem bunu engellemiyor. Dediğiniz şekilde hiç yapmadım ama iptal edebilmenin de son tarihi var.


  • ruhen hastayim ben  (30.07.24 23:47:52) 
Gidiş tarihinize yakın fiyat artabilir tabii doluluk oranına göre. Ama fiyatlar sabit kalırsa neden olmasın?


  • but that was just a dream  (30.07.24 23:48:31) 
Bence denemeye değer ne kaybedersiniz


  • sonhakan  (30.07.24 23:52:15) 
ben bunu yanlislikla yaptim ise yaramisti ama 10 yildan fazla olmustur, o arada bunu bir acik olarak tespit edip duzelttilerse bilmiyorum :)


  • in vino veritas  (31.07.24 07:10:48) 
Tam olarak aynısını yaptım. Ön ödemesiz odayı tuttum, vize çıktı, iptal ettim, hemen ödemeli ve iadesiz odayı 100 euro daha ucuza tuttum :)

edit: hatta gittiğim otelde sordum böyle olması sizin açınızdan sorun oldu mu diye. hayır olmadı dediler. genelde insanlar çok sık iptal ettikleri için iadeli veya ön ödemesiz olan odaları biraz daha fazla ücrete koyduklarını söylediler.
  • ilgeru  (31.07.24 08:44:53 ~ 08:48:09) 
Bu bir açık değil ki,

Gidiş tarihinize yakın o odanın dolma veya fiyatı artma ihtimali var.

Ben tuttuğum odanın fiyatının daha sonra baktığımda düşmüş olduğunu gördüm, 2side iade edilebilirdi hatta. Diğerini de rez yapıp ilk rezervasyonu iptal ettim
  • jülsezar  (31.07.24 09:02:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.